Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Participare romaneasca la IST Africa 2007

Sistemul Educaţional Informatizat din România este un exemplu de urmat pentru ţãrile interesate sã introducã tehnologia informaţionalã în educaţie

Recent, capitala Mozambicului, Maputo, a gãzduit conferinţa şi expoziţia internaţionalã IST Africa 2007.

Evenimentul a urmãrit prezentarea rezultatelor cercetãrilor şi a aplicaţiilor inovative din domeniul IT&C, precum şi a experienţelor şi bunei practici în dezvoltarea de proiecte privind educaţia asistatã de calculator.

Audienţa a fost constituită din reprezentanţi guvernamentali din Africa, reprezentanţi ai Comisiei Europene, ai SADC (Southern African Development Community), precum şi delegaţi din 50 de ţãri din toată lumea care au susţinut peste 150 de prezentãri.

SIVECO Romania s-a remarcat atât în cadrul expoziţiei, unde a promovat  tehnologiile inovative şi soluţiile educaţionale asistate de calculator, cât şi în cadrul sesiunilor de workshop-uri.

Reprezentanţii SIVECO Romania, Alexandru Coşbuc, International Sales Manager, eLearning Solutions şi Otto Zelch, Line of Business Director, au susţinut prezentarea “The Success of The Romanian IT- Based Educational System”, auditoriul dovedindu-se extrem de interesat de acest proiect.

„SIVECO Romania îşi manifestã constant disponibilitatea de a împãrtaşi celor interesaţi din experienţa acumulatã în dezvoltarea de proiecte naţionale şi regionale privind informatizarea învãţãmântului, urmãrind în acelaşi timp stabilirea de parteneriate profitabile cu reprezentanţi comerciali, guvernamentali sau ai organizaţiilor de cercetare din domeniul IT&C”, spune Alexandru Coşbuc, International Sales Manager for eLearning Solutions în cadrul SIVECO Romania.

AeL, soluţia de eLearning dezvoltatã de SIVECO Romania a obţinut numeroase distincţii nationale şi internaţionale, ceea ce vine ca o confirmare a faptului cã software-ul educaţional românesc este extrem de competitiv în acest sector.

“Lecţiile interactive dezvoltate pe platforma AeL, au obţinut în anul 2005 premiul pentru cel mai bun conţinut educaţional din lume, în cadrul World Summit Award, proiectul românesc concurând direct cu soluţii educaţionale propuse de alte 168 de ţãri. Dupa 7 ani de succes în implementarea proiectului SEI-Sistem Educaţional Informatizat , suntem în mãsurã sã împãrtãşim din experienţa noastrã şi altor ţãri interesate sã introducã tehnologia informaţionalã în educaţie” a declarat Otto Zelch, eLearning Line of Business Director în cadrul SIVECO Romania.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *