free download 78 travel guides written by experts

Participare la Targul de Turism al Romaniei

In perioada 18-21 Octombrie la Romexpo Bucuresti, se va desfasura Targul International de Turism al Romaniei. Si de data aceasta, Eximtur va participa la intalnirea cu clientii si partenerii sai, prin realizarea unui stand de peste 60mp in care se vor prezenta principalele oferte turistice pentru sezonul de iarna 2007-2008. Cu aceeasi ocazie, agentia de turism Eximtur va lansa si cataloagele cu ofertele specifice sezonului hibernal, respectiv va oferi participantilor discounturi speciale, valabile in perioada targului. “Pentru sezonul de iarna venim in intampinarea clientilor nostri cu doua cataloage de turism extern, unul pentru destinatii la ski si altul pentru destinatii exotice, in care am selectat cele mai bune solutii din cele peste 5000 de unitati de cazare disponibile in intreaga lume prin ofertele Eximtur. Dintre acestea, circa 150 de hoteluri vor figura intr-un catalog dedicat amatorilor de ski sau de vacante in zone montane, iar circa 60 de unitati de cazare situate in zone exotice vor fi prezentate intr-un catalog special adresat celor care sunt in cautarea diversitatii, a exotismului ori a serviciilor de top.” informeaza Radu Morariu, general manager al Eximtur. “Craciunul si Revelionul in tara, vor fi prezentate intr-o oferta separata, clientii nostri putand opta pentru petrecerea sarbatorilor de iarna intr-un mediu familiar si incarcat de traditii dragi noua. Totodata vanzarile pentru sezonul turistic de vara 2008 se afla la start, ofertele pentru sejururi pe litoralul romanesc fiind disponibile in cadrul agentiilor noastre” a continuat managerul Eximtur.
“Targul International de Turism al Romaniei este o manifestare extrem de importanta pentru noi si prezenta noastra la astfel de targuri a fost rasplatita de interesul turistilor. Tocmai in acest sens pentru vizitatorii standului nostru am pregatit o oferta speciala, clientii participanti la ITF obtinand reduceri speciale surpriza pentru rezervarile efectuate in timpul acestui eveniment” a concis Morariu.

Cu o cifra de afaceri de 97.571.609 Ron (aproximativ 29.000.000 Euro) in anul 2006, compania Eximtur este unul din principalii turoperatori pe piata Romaniei, oferind clientilor ei servicii complete : rezervari bilete avion / ticketing, calatorii de afaceri, vacante in tara si strainatate, incoming, organizare congrese conferinte, organizare cursuri specifice activitatilor din turism. Interesul pentru client si calitatea serviciilor oferite sunt principalele atu-uri cu care Eximtur se adreseaza publicului, prin cele 9 agentii proprii sau prin cele peste 550 de agentii partenere revanzatoare din intreaga tara.

Bucuresti, 1.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *