metalshow

Participa GRATUIT la conferinta „Targetarea in campaniile online si offline”

PR2Advertising.ro organizeaza marti, 3 noiembrie, conferinta „Targetarea in campaniile online si offline”. Evenimentul are loc la Premier Palace Hotel & Spa, incepand cu ora 10 si se adreseaza atat specialistilor, cat si antreprenorilor si pasionatilor de advertising, marketing si promovare online si offline.

Petrisor Obae (Paginademedia.ro), Radu Ciofu (Admiral Markets), Dana Nae Popa (pastel), Adrian Enache (The Masterplan), Radu Timofte (Creative News) si Iulian Nitulescu (Invox.ro) sunt speakerii care vor discuta despre targetarea eficienta in cadrul campaniilor de branding, media sau e-mail marketing.

Participarea la conferinta este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Pentru a-ti asigura locul la acest eveniment, este nevoie sa te inscrii trimitand un e-mail cu datele tale (nume, functie, varsta) la conferinte@PR2Advertising.ro. Dupa inscriere, vei primi confirmarea organizatorilor pe e-mail, in maxim 48 de ore. Mai multe detalii despre eveniment si inscriere gasesti in pagina conferintei: pagina conferintei: //pr2advertising.ro/conferinta-targetarea-in-campaniile-online-si-offline-3-noiembrie-2015/.

Sponsori principali: Carrefour Romania si SEOmark.ro
Sponsori secundari: Admiral Markets, Creative News, DP Collection, Lasermaxx, Invox.ro, World Class
Partener media principal: Romania Libera
Parteneri media secundari: 9AM, Acasa.ro, Business24, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, LivePR, Mujer, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Despre conferintele PR2Advertising.ro

Conferinta „Targetarea in campaniile online si offline” face parte dintr-o serie de evenimente pe care PR2Advertising.ro le organizeaza cu scopul de a pune in legatura specialisti si reprezentati ai unor companii de top cu persoane interesate de tot ceea ce inseamna PR, advertising, marketing si promovare online si offline.

Bucuresti, 28.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *