free download 78 travel guides written by experts

Parteneriatul DBSol Consulting – International Leasing aduce beneficii clientilor

DBSol Consulting, firmă de consultanţă financiar – bancară, a anunţat încheierea parteneriatului cu International Leasing. Pe parcursul celor 13 ani de activitate, instituţia financiară nebancară a dezvoltat şi a implementat cu succes pentru clienţii săi o gamă largă de soluţii financiare care au îndeplinit solicitările variate şi complexe ale acestora.

„Ne bucurăm că le putem oferi clienţilor noştri, atât persoane fizice, cât şi juridice, posibilitatea de a apela la gama variată de produse financiare International Leasing. Prin acest parteneriat, ei pot opta pentru leasing auto, imobiliar sau de echipamente în condiţii avantajoase ”, a declarat dl. Daniel Barbu, CEO DBSol Consulting. “Acest nou parteneriat este rezultatul fisolofiei noastre de a oferi clienţilor o paletă largă de opţiuni atunci când îşi doresc o soluţie de finanţare. Rapiditatea analizei, flexibilitatea si costurile scazute de finantare sunt doar cateva dintre motivele care ne-au convins sa patrundem si pe aceasta piata  impreuna cu International Leasing ”, a mai spus dl. Barbu.

“Suntem convinşi că parteneriatul cu DBSol Consulting este în avantajul clienţilor noştri din întreaga ţară. Astfel, ei vor primi gratuit cea mai bună consiliere pentru a alege produsul de leasing care li se potriveşte şi ajutor la întocmirea dosarului de leasing”,  este de părere Dl Claudiu Filipescu, Sales Manager International Leasing.

 DBSol Consuling este prezentă în 14 judeţe prin 19 puncte de lucru şi francize DBSol. Acestea sunt localizate în oraşele: Bucureşti, Arad, Deva, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Timişoara, Cluj Napoca, Hunedoara, Stei, Oradea, Piatra Neamţ, Braşov, Brăila şi Târgu Jiu. Clienţii francizelor, indiferent de localitatea în care locuiesc, vor putea apela la ofertele de leasing de la International Leasing.

Firma de consultanţă financiar-bancară are ca parteneri: Raiffeisen Bank, Volksbank România, Banca Comercială Română, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit Ţiriac, Banca Românească, Piraeus Bank, Alpha Bank, Bancpost, Domenia Credit şi International Leasing.

Bucuresti, 16.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *