free download 78 travel guides written by experts

Parteneriat Up România și OMV PETROM prin care utilizatorii Up Cadou pot să alimenteze în benzinăriile OMV Petrom

Up România, unul dintre principalii emitenți de beneficii și soluții pentru piața muncii din România, a încheiat un parteneriat cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, care va permite utilizatorilor de carduri Up Cadou alimentarea în cele 568 de benzinării OMV și Petrom din România.

Up România și OMV Petrom au un parteneriat reușit încă din 2015 pentru acceptarea tichetelor cadou pe hârtie, OMV Petrom fiind în top 10 parteneri preferați de către beneficiarii Up România. Extinderea acestei colaborări pentru cardul cadou reflectă tendința utilizatorilor Up de a migra spre varianta digitală a tichetului cadou,

Up România înregistrând în acest sens un număr foarte mare de cereri din partea beneficiarilor pentru a putea folosi cardul Up Cadou în stațiile de alimentare OMV și Petrom. De altfel, peste 70% dintre companiile client Up România care acordă beneficii au intenția de a trece de la hârtie la carduri în următoarea perioadă.

De asemenea, Up România și OMV Petrom, prin intermediul platformei Up Achiziții, au un parteneriat din 2019 care le oferă companiilor client, în special IMM-uri, carduri carburant ce le aduc numeroase beneficii: reduceri la pompă, carburant de cea mai bună calitate și o rețea extinsă de benzinării în toată țara.

Up Cadou

“Dacă facilitatea de card carburant oferit IMM-urilor prin platforma Up Achiziții a venit ca un răspuns la dificultatea afacerilor mici și mijlocii de a-și găsi furnizori potriviți la prețuri avantajoase, utilizarea cardului Up Cadou pentru alimentarea în benzinăriile OMV Petrom vine în întâmpinarea tuturor utilizatorilor noștri care în vara aceasta vor porni la drum. Cum este sezonul vacanțelor, beneficiarii de carduri Up Cadou vor profita la maximum de această nouă posibilitate”, a declarat Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group.

Up Romania_Card Cadou

Tichetele și cardurile Up Cadou pot fi acordate de către orice companie, indiferent de mărimea acesteia, iar acestea sunt neimpozabile atât pentru angajați, cât și pentru copiii minori ai acestora, dacă suma acordată nu depășește 150 de lei de persoană.

În plus, valorile acordate în tichete cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *