free download 78 travel guides written by experts

Parteneriat de imagine Scorpion – Marius Stan

·    Vineri, 07.12.2007, ora 14:00, complexul  Modern Grand Center din Galati – Scorpion, unicul distribuitor Audi pe judetele Galati, Vrancea, Buzau si Braila, anunta inceperea unui parteneriat de imagine cu Marius Stan, presedintele clubului de fotbal Otelul Galati.
·    In schimbul acestei promovari, domnului Marius Stan i se va pune la dispozitie timp de 6 luni un superb autoturism Audi A6 allroad quattro.
·    Evenimentul a fost completat de inaugurarea unui vernisaj imagistic ’Audi Tradition’ – o incursiune fotografica in evolutia marcii Audi.

Scorpion, unicul distribuitor autorizat Audi pe judetele Galati, Brăila, Vrancea si Buzau, a anunţat ieri, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc in sala de expoziţii din Modern Grand Center, etajul al 3-lea,  inceperea unui parteneriat de imagine cu Marius Stan, presedintele clubului de fotbal Oţelul Galati. În schimbul acestei promovări, domnului Marius Stan i s-a pus la dispoziţie timp de 6 luni un autoturism Audi A6 allroad quattro in folosinta gratuita. ’Prin acest parteneriat cu domnul Marius Stan dorim să oferim o expunere mai generoasă a acestui model, acea opţiune pentru utilizatorii de autoturisme de oraş care refuzau să se mute într-un uriaş SUV, dar şi-ar fi dorit totuşi ca maşina familiei să poata depăşi eventualele noroaie, zăpezi sau obstacole ivite în drumurile de concediu’ au declarat oficialii Scorpion.

La randul  sau, presedintele Clubului Otelul Galati, domnul Marius Stan, a declarat: ’Ii multumesc domnului director pentru cuvintele frumoase si pentru ca mi-a asociat numele cu un brand atat de puternic. Sper ca aceasta colaborare inceputa astazi cu marca Audi sa o dezvoltam si mai mult, iar Audi sa devina un partener al clubului Otelul, pentru performantele noastre viitoare.’

Insotiti de intreaga audienta, reprezentantii Scorpion si domnul Marius Stan au coborat apoi in fata complexului Modern Grand Center pentru a semna actele care au oficializat acest parteneriat.

Audi A6 allroad quattro este o maşină elegantă, care poate fi parcată atât în faţa unui centru de conferinţe cu ocazia unei importante întâlniri de afaceri, cât şi în faţa cabanei la munte, cu ocazia unui sejur la schi; în ambele situaţii ea se încadrează foarte bine în peisaj. Nu este un SUV, dar prezintă numeroase avantaje ale acestei clase de mare succes în România.

Audi A6 allroad quattro este o masina aproape fara rival in ceea ce priveste competitia internationala. Conceptul este un desing aparte Audi. Este inrudit cu modelul A6 Avant, iar caroseria este identica si ofera aceleasi performante sportive impresionante. Dar acolo unde conducatorul unui A6 Avant se opreste deoarece drumul s-a terminat, modelul A6 allroad quattro merge mai departe. A6 allroad quattro amplifica conceptul sportiv Avant cu capacitati off-road, dar pastrand un echilibru intre eleganta, sport si versatilitate.

Vernisajul de fotografie rară ‘Audi Tradition’, compus dintr-o ansamblu de 30 de tablouri ce contin imagini relevante din evolutia marcii Audi, va ramane deschis publicului larg pana la sfarsitul lunii decembrie.
Va asteptam cu drag!

Inca din 1998 SCORPION este unicul distribuitor Audi pe judetele Galati, Vrancea, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 10.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *