free download 78 travel guides written by experts

Parteneriat BitDefender – Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu

BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu au reînnoit parteneriatul pe care îl au împreună de peste 5 ani.

Această relaţie, între două instituţii de prestigiu din România, o Universitate de prestigiu şi liderul industriei de software antivirus din România, a fost pusă în slujba încurajării şi sprijinirii procesului educativ, ridicând standardele acestuia la un nivel mai înalt.

De-a lungul timpului parteneriatul dintre cele doua institutii s-a materializat în susţinerea evenimentelor IT Zone, sponsorizarea concursului de proiecte „Studenţi şi tehnologii pentru companii” precum şi organizarea unor conferinţe care au avut ca temă aspecte ale securităţii sistemelor informatice, culminând cu organizarea celei de-a cincea ediţii a Conferinţei Internaţionale RoEduNet IEEE (iunie 2006) la Sibiu.

În plus, Universitatea „Lucian Blaga” beneficiaza de protecţie antivirus pentru servere, serviciul de e-mail şi staţiile sale de lucru, prin activarea produselor de securitate BitDefender în valoare de peste 15,000 de Euro.

„Suntem mândri de colaborarea cu una din instituţiile importante de învăţământ din România. Sprijinirea viitorilor specialişti români este extrem de valoroasă pentru noi şi vom continua să ne oferim suportul şi în continuare nu doar în plan material ci şi prin proiecte de educare şi informare în ceea ce priveşte piaţa securităţii”, a declarat Carmen Căpitănescu, Marketing Manager, BitDefender România.

De asemenea, BitDefender va organiza training-uri şi seminarii în sălile de curs ale universităţii pentru a educa şi informa studenţii Universităţii despre pericolele cauzate de ameninţările informatice de tip virus, troieni, viermi, phishing.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *