free download 78 travel guides written by experts

Parteneriat AXIGEN – AVG pentru comunicare prin email in siguranta

Gecad Technologies, dezvoltatorul soluţiei profesionale de mesagerie AXIGEN (//www.axigen.com) şi AVG Technologies (//www.avg.com), renumitul producător mondial de soluţii de securitate, anunţă astăzi încheierea unei alianţe tehnologice pentru asigurarea unui nivel ridicat de securitate în comunicaţiile prin email şi pentru prevenirea ameninţărilor IT tot mai numeroase în mediul online.

Emailul este unul dintre mijloacele preferate de comunicare în mediul business, prin intermediul lui transferându-se zilnic informaţii critice şi confidenţiale. Mesajele email reprezintă totodată un canal de comunicare prin care ameninţările informatice (diverse tipuri de malware, viruşi, troieni, spam etc) se propagă într-un ritm extrem de rapid. Strategia pe termen lung a AXIGEN este de a oferi companiilor posibilitatea de a utiliza emailul la întregul său potenţial, asigurând totodată un nivel optim de securitate.
 
Cu peste 17 ani de experienţă în industria de securitate IT, AVG Technologies are ca obiectiv principal să sprijine companiile de orice dimensiuni să utilizeze în siguranţă infrastructura IT, fără întreruperi şi fără pierderi de date. Integrând în soluţiile sale ultimele tehnologii dezvoltate de către specialiştii în securitate, AVG asigură protecţie în timp real pentru mai mult de 85 de milioane de utilizatori activi din întreaga lume.

“Emailul rămâne una dintre cele mai frecvent utilizate căi de atac, în special în cazul utilizatorilor din mediul de afaceri şi de aceea utilizarea unui anti-virus robust este esenţială”, spune Karel Obluk, Chief Technology Officer, AVG Technologies. “Cu peste 85 de milioane de utilizatori activi, produsele AVG sunt recunoscute prin gradul ridicat de securitate pe care îl conferă atât companiilor, cât şi utilizatorilor individuali. Suntem încântaţi să extindem nivelul protecţiei şi către clienţii AXIGEN”.

“Prin parteneriatele tehnologice încheiate, completate acum de alianţa cu AVG, am reuşit să asigurăm un grad de complexitate şi securitate foarte ridicat pentru soluţia AXIGEN. Tehnologia inovatoare dezvoltată de AVG este pe deplin complementară cu setul de instrumente de securitate deja existent în AXIGEN, ajutându-ne să asigurăm clienţii noştri de primirea, tranzitarea şi livrarea în siguranţă a informaţiilor confidenţiale, proprii mediului de afaceri”, adaugă Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Câştigător al Premiului de Excelenţă ServerWatch 2007 la categoria “Servere de comunicaţii”, AXIGEN Mail Server este o soluţie care înglobează tehnologie de ultimă oră şi servicii de suport prompte şi de cea mai bună calitate. Aflat acum la versiunea 6.2, AXIGEN funcţionează pe distribuţii Linux şi BSD, Solaris, Windows, dar şi pe arhitecturile PowerPC şi SPARC şi este soluţia de mesagerie preferată de un număr tot mai mare de furnizori de servicii şi companii mari din întreaga lume.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *