Shadow

ParkLake Shopping Center începe seria pieselor de teatru lunare

Copiii sunt așteptați în ianuarie la “Tărâmul basmelor de iarnă”, interpretată de Teatrul Excelsior

ParkLake Shopping Center pornește oficial seria pieselor de teatru lunare pentru copii. Sesiunea spectacolelor debutează cu “Tărâmul basmelor de iarnă”, piesă pusă în scenă de Teatrul Excelsior în 28 ianuarie.

Începând cu luna ianuarie, cei mici sunt așteptați la ParkLake să se bucure de piesele tematice, interpretate de echipa Teatrului Excelsior, teatru cu renume în capitală. Primul spectacol, „Tărâmul basmelor de iarnă”, reunește cele mai iubite povești de iarnă și cei mai îndrăgiţi eroi şi eroine din basme – Motanul Încălţat, Cenuşăreasa, Rapunzel, Frumoasa Adormită, Albă ca Zăpada, Aladin şi Jasmine, Hansel şi Gretel, Crăiasa Zăpezii. Personajele lucrează împreună pentru a demonstra că binele învinge întotdeauna răul, prin răbdare şi perseverenţă.
Piesa va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, în intervalul orar 16:00-17:00, la parterul ParkLake (în Main Square), cu acces gratuit. Seria pieselor de teatru pentru copii va continua pe tot parcursul anului 2017, cu un spectacol pe lună.

Ateliere de iarnă

Cei mici pot lua parte la activitățile tematice pregătite de ParkLake pentru copiii între 2 și 8 ani. În perioada 18-31 ianuarie, aceștia pot participa la ateliere în zona magazinelor pentru copii de la etajul 1 (zona Zepelin Playground), de miercuri până vineri în intervalul 18:00-20:00, iar sâmbătă și duminică între 14:00 și 17:00.

Prima săptămână de ateliere se va desfășura sub tema “Frozen”. Astfel, cei mici sunt invitați să-și confecționeze propriile jucării și accesorii tematice, precum baghete magice și coronițe care redau elemente din faimoasa animație pentru copii, “Regatul de Gheață”.

Cea de-a doua săptămână de ateliere va celebra luna ianuarie, cunoascută în tradiția populară sub denumirea de “Gerar”. Cu această ocazie, copiii își vor putea testa creativitatea confecționând fulgi de nea din materiale textile sau alte decorațiuni de iarnă.

Demonstrații artistice pe gheață

Tot în luna ianuarie, vizitatorii pot lua parte la cele două demonstrații de patinaj artistic, organizate în serile de vineri, 20 ianuarie, și duminică, 29 ianuarie, între 17:00 și 18:00. Cinci cursanți ai Școlii de Patinaj Artistic “Magic Skate” din București vor încânta vizitatorii centrului comercial cu reprezentații de patinaj artistic de grup, în perechi, de tip duet și solo.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați în fiecare zi la distracție pe patine, în cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *