free download 78 travel guides written by experts

Parintii Madalinei Manole au acceptat sa vorbeasca in exclusivitate la Acces Direct despre fiica lor

Un suflet de artist ce a facut milioane de romani fericiti! Amintiri valoroase si adevaruri in exclusivitate la Acces Direct! „Fată dragă”, „Te-am văzut, mi-ai plăcut”, „Ei şi ce” sunt doar câteva dintre melodiile cu care Mădălina Manole a ajuns la inimile tuturor românilor. Îndrăgită deopotrivă de cei tineri şi de cei mai în vârstă, de cei foarte apropiaţi, dar şi de cei cărora le vorbea doar prin muzică, „fata cu părul de foc” este în continuare artistul desăvârşit.

Luni, 30 august, de la orele 17.00, Simona Gherghe ii va avea ca invitati pe Eugenia şi Ion Manole, părinţii Mădălinei. Aceştia au acceptat să dezvăluie în exclusivitate pentru Acces Direct adevărata poveste a Mădălinei. Toti cei care au iubit-o pe Madalina vor afla adevarul despre povestea ei de viata.

Datorită scandalului mediatic izbucnit în urma acuzaţiilor la adresa lui Mircea Petru, Eugenia şi Ion Manole au dorit să clarifice anumite aspecte legate de viaţa artistei. Părinţii vor povesti despre cum s-a format Mădălina ca artistă, pe cine a iubit, ce şi-a dorit, ce probleme şi bucurii a avut.

Prin acest interviu acordat în exclusivitate Simonei Gherghe, Eugenia şi Ion Manole doresc să reamintească publicului că imaginea profesională impecabilă pe care Mădălina a construit-o în timp este un rezultat al talentului ei deosebit şi trebuie să rămână neschimbată. Deoarece sunt încă multe întrebări fără răspuns, părinţii vor încerca să reconstituie atât evenimente din viaţa artistei, cât şi a omului Mădălina Manole.

Bucuresti, 26.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *