free download 78 travel guides written by experts

Parinti si copii, Scoala Sporturilor de Vara* si Fulga va asteapta la ZUD

  *Recomandata de Florin Segarceanu

Marti, 3 iulie, ora 10:00, va incepe Ziua Usilor Deschise (ZUD) la Scoala Sporturilor de Vara. Evenimentul marcheaza inaugurarea scolii de vara pentru copii cu varste intre 3 si 10 ani. Aceasta va fi deschisa  in perioada 1 iulie – 1 septembrie, 2007, in Pipera / Voluntari, Str. Tudor Arghezi nr. 3D, de catre gradinita si scoala Wonderland – Little London.
La deschidere vor participa copiii deja inscrisi si parintii acestora, dar sunt de asemenea invitati toti copiii si parintii interesati, care pot afla la fata locului mai multe informatii despre proiect. Pe tot parcursul zilei, personalul scolii, educatori si instructori sportivi cu experienta, vor prezenta pe larg programul si facilitatile oferite.  La ora 19:00 incepe Petrecerea oferita tuturor copiilor si parintilor. Copiii vor avea parte de jocuri, muzica si cadouri iar parintii vor putea discuta cu specialistii invitati despre rolul important al hranei proaspete si miscarii in aer liber in dezvoltarea sanatoasa a unui copil.

Scoala Sporturilor de Vara este sustinuta de Fulga – cea mai simpatica vacuta care a adus pe piata lactate special produse pentru cei mici. In prima zi la scoala de vara, Fulga va da o petrecere mare pentru copii si ii va rasfata cu mult lapte.  Apoi, in fiecare zi de scoala, vacuta Fulga va oferi copiilor lapte si iaurturi proaspete, pentru ca ei sa fie voinici, sanatosi si sa aiba energie pentru jocuri si sport.

“Am dezvoltat proiectul Scoala Sporturilor de Vara la sugestia si cu sprijinul parintilor copiilor inscrisi la noi. Am castigat de-a lungul anilor increderea parintilor – persoane care muncesc mult, de dimineata pana seara – si am reusit sa organizam un program distractiv si sanatos pentru copiii lor, fara ca ei sa fie ingrijorati de locul sau persoanele cu care ii lasa”, a explicat doamna Luminita Macsim, Director Gradinita Wonderland – Little London.

Unul dintre parintii multumiti, Florin Segarceanu, a ales pentru copiii sai gradinita Wonderland – Little London inca de acum 2 ani.  “Imi doresc ca in timpul verii copiii mei sa faca sport si sa se joace in aer liber intr-un loc sigur si prietenos. Am incredere in Scoala Sporturilor de Vara si o recomand tuturor parintilor cu copii intre 3 si 10 ani”, declara Florin Segarceanu.

Proiectul ofera parintilor posibilitatea de a-si aduce aici copii aflati in vacanta, cat timp ei sunt la serviciu.  Scoala Sporturilor de Vara a fost insa gandita sa fie mai mult decat o prelungire a gradinitei pe timpul verii.  Astfel, programul zilnic se concentreaza in primul rand pe multa miscare in aer liber, sub supravegherea atenta a antrenorilor specializati pe fiecare activitate sportiva in parte. O preocupare speciala este de asemenea acordata hranei sanatoase si nu in ultimul rand, distractiei, ca doar este vacanta! Scoala Sporturilor de Vara reuneste intr-o singura locatie o curte de 4,000 metri patrati, o sala de sport acoperita, o piscina cu apa incalzita si un teren de tenis profesionist.  Toate activitatile sunt desfasurate in conditii de siguranta maxima, in prezenta permanenta a educatorilor si instructorilor entuziasti.  

Inscrierile se pot face direct la telefon 0721 689 762 (Luminita Macsim), 0721 212 006 (Fabiola Hosu) ,  sau pe site-ul www.vacanta-copiilor.ro, iar parintii pot opta si pentru variante flexibile de frecventa (1 zi, 1 saptamana sau 1 luna) in functie de programul de lucru si concedii.

Un alt beneficiu major al conceptului Scoala Sporturilor de Vara il reprezinta posibilitatea de a descoperi, inca din aceasta faza, aptitudinile artistice ale copilului. In acest sens, programul zilnic include, pe langa activitati recreative si sportive, si arte plastice, muzica si dans, oferind astfel copilului oportunitatea de a se canaliza natural catre domeniile preferate, sub indrumarea atenta a educatorilor si instructorilor.  De asemenea, Scoala Sporturilor de Vara le permite copiilor sa-si mentina activ, in aceasta perioada de tranzit, de la sfarsitul anului scolar pana la inceputul anului urmator, nivelul de cunostinte acumulate.

Bucuresti, 29.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *