free download 78 travel guides written by experts

Pardoseli epoxidice cu garantie extinsa pana la 5 ani. Afla unde gasesti calitate premium

Garantia este cea mai valida forma de protectie care te tine departe de costurile de reparatie in perioada critica dupa achizitionarea unui produs sau furnizarea unor servicii. In industria constructiilor, este un avantaj extraordinar de important, pentru ca riscurile sunt multiple.

Rezultatul final nu poate fi imediat evaluat, ci dupa foarte mult timp de la achitarea platii pentru serviciul furnizat. Asadar, specialistii iti recomanda sa optezi pentru pardoseli industriale cu garantie extinsa de pana la 5 ani, ca sa nu risti nimic.

Sursa foto: pardoseliindustriale.ro

Care sunt avantajele de care ar trebui sa te bucuri la finalul lucrarilor

Pardoselile obtinute din rasini epoxidice se aplica sub forma lichida, ceea ce inseamna ca prima asteptare pe care trebuie sa o ai este imbinarea perfecta a suprafetei plane obtinute. Aceasta categorie de podele este apreciata si pentru usurinta in intretinere, determinata de lipsa rosturilor unde se poate depozita mizeria. Pe langa acest aspect, mai sunt o serie de avantaje la care ar trebui sa te astepti dupa lucrari:

  • rezistenta crescuta la socuri mecanice

Aceste suprafete se comporta excelent in conditii uzuale de trafic intens, demonstrand in timp rezistenta sporita la uzura si impact. Daca deteriorarile incep sa apara la cateva saptamani, este un semnal negativ.
rezistenta chimica la solventi

Acesta este motivul pentru care acest tip de pardoseli sunt frecvent intalnite in spatii medicale sau cu scop farmaceutic, dar si in industria chimica. Rezistenta la impactul substantelor chimice este un alt beneficiu.

  • usurinta de personalizare

Ai optiuni nelimitate in personalizarea design-ului la acest tip de pardoseala. De la forme geometrice si combinatii de culori, pana la grafice si chiar fotografii – orice se poate imprima pe suprafata circulabila.

  • costuri reduse

Spre deosebire de alte tipuri de suprafete, aceasta categorie de pardoseli nu implica un cost ridicat in implementare, si nu vei consuma resurse financiare suplimentare necesare pentru intretinere. Simplu!

  • nu isi modifica proprietatile la temperaturi ridicate

Temperaturile extreme pot sa modifice aspectul pardoselilor, in anumite conditii. Insa, daca materialele utilizate in implementarea lucrarilor au fost de cea mai buna calitate, nu exista niciun risc in acest sens.

Unde se potriveste acest tip de pardoseli?

Aria de aplicare este foarte vasta si include spatii cu functiuni distincte. De la showroom-uri si saloane de infrumusetare, la terenuri de sport si centre comerciale. Spatiile rezidentiale nu fac exceptie, ci din contra. Acest tip de pardoseli se potriveste perfect intr-o baie, intr-o bucatarie sau intr-o camera de zi, unde vrei sa imprimi un stil particular incaperii. Din punct de vedere estetic, poti bifa cele mai ridicate standarde.

Sursa foto: pardoseliindustriale.ro

Ai garantie extinsa de pana la 5 ani la pardoseli epoxidice de la Pardoseliindustriale.ro

Vesti foarte bune de la pardoseliindustriale.ro, compania numarul 1 in Romania in domeniul pardoselilor. La orice tip de proiect, poti sa beneficiezi de o garantie de pana la 5 ani la gama de pardoseli epoxidice. In plus, ai sansa sa iti personalizezi spatiul exact asa cum ti-ai imaginat.

Cele mai indraznete idei sunt puse in practica de aceasta echipa de experti, pregatita sa faca fata tuturor cerintelor tale. Pardoseliindustriale.ro are o experienta vasta pe piata si vine in intampinarea ta cu cel mai bun raport dintre calitate si pret la acest tip de lucrari. Te bucuri de o calitate fara compromis a pardoselilor, in timp ce iti reinventezi locuinta, asa cum iti doresti.

Articol de Adriana M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *