metalshow

Paravion.ro a deschis luna aceasta al doilea centru de suport din tara, la Focsani

Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online din România, a deschis în luna noiembrie al doilea centru de suport din România, la Focșani. Compania mai operează un centru de asistenţă clienți la București, și alte două în afara țării, la Istanbul și Sofia.

Potrivit reprezentanților Paravion.ro, noul customer support center din Focșani a fost lansat cu sprijinul agenției Paravion asociate din oraș, și va deservi, în medie, circa 100 de clienți pe zi.

„Pe lângă prezența puternică din mediul online, unde avem grijă să le oferim clienților noștri cele mai bune oferte, în termeni de calitate, preț și preferințe, partea de asistență este la fel de importantă pentru noi. Așa că oricine apelează la serviciile Paravion.ro va primi toată consultanța și consilierea de care are nevoie pentru a avea garanția unui concediu reușit. De unde și decizia de a deschide un nou call center specializat care să răspundă în timp real la solicitările clienților”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro.

Conform managerului Paravion.ro, unul din motivele principale care au condus la deschiderea unui nou centru de suport în România, este și evoluția numărului de turiști care au ales să plece anul acesta în destinațiile de vacanță oferite de Paravion.ro, care a crescut cu 140% față de 2013.

Cele mai frecvente solicitări preluate de specialiștii Paravion.ro din centrele de suport țin de asistenţă în vederea finalizării unor rezervări, informaţii despre companii aeriene, infomaţii despre check-in online, reverificarea cu agenţii a politicii de bagaje, solicitări de servicii adiţionale (adăugare bagaje) sau alte modificări.

Paravion.ro, agenție de turism 100% online pe piața din România, oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Bucuresti, 20.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *