metalshow

Paravion, cea mai buna agentie de turism online pentru al 3-lea an consecutiv

Paravioncu cea mai bună aplicație de mobil

Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, a obținut două dintre cele mai importante premii acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce, evenimentul de referință al eCommerce-ului românesc, ajuns anul acesta la a 10-a ediție. Astfel, la 10 ani în online, Paravion a câștigat pentru a treia oară "Premiul pentru cea mai bună agenție de turism online" și"Premiul pentru cea mai bună aplicație mobile în eCommerce".

Gala de premiere a celor mai performanți comercianți români a avut loc în seara zilei de 24 noiembrie. Paravion a urcat pe podium de două ori, pentru a ridica trofeul pentru ”Cea mai bună agenție de turism online”, dar și premiul pentru ”Cea mai bună aplicație mobile în eCommerce”.

”Paravion powered by Vodafone” este cea mai utilizată aplicație de rezervări pentru bilete de avion din România. Anul acesta, rezervările din aplicație au crescut cu 300%, ajungând la o cotă de 25% din totalul tranzacțiilor mobile efectuate de clienții Paravion.

”Suntem onorați să urcăm din nou pe podiumul Galei Premiilor e-Commerce, anul acesta, chiar de două ori. Le mulțumim organizatorilor pentru evenimentul ireproșabil, juraților pentru fermitate, iar tuturor partenerilor noștri, care ne ajută să fim în fiecare zi mai buni. Nu în ultimul rând, doresc să felicit echipa Paravion. Am crescut împreună unul dintre cele mai frumoase branduri din turismul românesc, pe care l-am dus, curajos, peste granițe”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.

Paravion a fost declarat Comerciantul Anului în e-Commerce și a primit premiul pentru cel mai bun magazin de online travel din partea juraților GpeC în edițiile din 2014 și 2013 ale evenimentului.

Anul acesta, agenția a făcut pasul cel mai important în extinderea internațională a operațiunilor și a brandului Paravion, odată cu intrarea pe piața din Turcia, prin achiziția operatorulului online de turism Bavul.com. Focusul pe mobilitate este cu atât mai important pentru Paravion, cu cât inclusiv în Turcia, aplicația de mobil a Bavul generează peste 40% dintre rezervările biletelor de avion.

Paravion este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de PayU.

Paravion activează pe piața din Turcia sub brandul Bavul.com, achiziționat în luna martie a acestui an.

Bucuresti, 26.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *