metalshow

Papa trebuie sa moara

Luis Miguel Rocha
Editura Tritonic

"Niciun glont nu poate ucide, daca nu este aceasta voia Sa" – iata un citat plasat chiar inainte de primul capitol al celui de-al treilea roman din seria Vatican a lui Luis Miguel Rocha, aparuta la Editura Tritonic.

Actiunea noului roman se petrece dupa cea din "Ultimul Papa" prezentat si in cadrul Books Wave aici. O reintalnim pe Sarah Monteiro si intram si cu acest roman intr-o poveste fascinanta, scrisa intr-un ritm alert si bazata pe fapte istorice. "O prezentare dura a unei realitati sumbre si a celor care o controleaza, precum si o prezentare alternativa pentru conceptele de credinta, religie si integritate." – iata ce sta scris pe coperta patru a romanului si bine subliniaza elementele definitorii pentru aceasta carte.

"Toate au un inceput" (p 9). Dar care e sfarsitul? Cum se ajunge acolo? Ce organizatii secrete sunt implicate? De ce Papa trebuie sa moara?

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *