free download 78 travel guides written by experts

Panasonic va asigura prima transmisie live 3D din lume a Jocurilor Olimpice, in cadrul

Olimpiadei de la Londra

În premieră mondială, Panasonic va transmite live 3D Jocurile Olimpice de la Londra, în parteneriat cu SOD şi COI

Compania Panasonic, furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice în materie de echipamente audio şi video, Comitetul Olimpic Internaţional şi Serviciul Olimpic de Difuzare au anunţat încheierea unui parteneriat menit să asigure, în premieră mondială, transmiterea live 3D a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Parteneriatul va duce la prima difuzare 3D HD live din istoria Jocurilor Olimpice şi va permite publicului de pe tot globul să urmărească cel mai important eveniment sportiv al lumii în format 3D.

Difuzarea în format 3D va acoperi momente semnificative din desfăşurarea Olimpiadei din 2012, precum ceremoniile de deschidere şi închidere, competiţiile de atletism, gimnastică sau înot. Imaginile vor fi preluate şi furnizate partenerilor din lumea întreagă care deţin drepturi de difuzare. Serviciul Olimpic de Difuzare (SOD) va asigura o acoperire a evenimentului în format 3D cu o durată de peste 200 de ore, utilizând tehnologie 3D Panasonic, printre care se vor regăsi AG-3DP1, o cameră video profesională P2HD Full HD 3D.

“Jocurile Olimpice au marcat dintotdeauna un pionierat în dezvoltarea tehnologiilor de difuzare TV, fiind un reper în inovaţie încă de la prima transmisiune live ce a avut loc la Londra în anul 1948. Suntem mândri că am putut fi alături de Olympic Host Broadcaster încă de la prima difuzare digitală, în 1992, la Barcelona şi până la prima difuzare HD, în 2008, la Beijing. Acum suntem onoraţi să anunţăm parteneriatul cu SOD şi Comitetul Olimpic care va oferi un adevărat spectacol oamenilor din toate colţurile lumii, odată cu prima difuzare live 3D din istorie a Jocurilor Olimpice. Fără îndoială, Olimpiada de la Londra din 2012 va asigura un conţinut video extraordinar pentru întreaga piaţă 3D iar televiziunea 3D va aduce schimbări majore în felul în care oamenii urmăresc şi trăiesc acest eveniment sportiv semnificativ, chiar în sufrageriile lor”, a declarat Takumi Kajisha, Managing Executive Officer al Panasonic.

“În ultimii 20 de ani, Panasonic a fost un partener de nădejde pentru Mişcarea Olimpică şi pentru Olympic Host Broadcaster” a declarat Manolo Romero, Director general al Serviciului Olimpic de Difuzare. “Suntem mândri să anunţăm că vom reuşi prin acest parteneriat să difuzam live în format 3D primele Jocuri Olimpice şi suntem încrezători că această transmisiune fără precedent va reprezenta un real succes şi datorită tehnologiei 3D oferite de către Panasonic. Nu în ultimul rând, credem că aceasta primă producţie live în format 3D a Jocurilor Olimpice va face ca Olimpiada de la Londra din 2012 să devină unul dintre cele mai importante evenimente din istoria tehnologiilor de difuzare.” a adăugat Manolo Romero.

În spiritul sloganului său olimpic, ”Pasiunea ne uneşte”, compania Panasonic nu asigură această experienţă unică prin care telespectatorii din întreaga lume se vor bucura de Jocurilor Olimpice în format 3D numai prin difuzarea în sine, ci şi prin intermediul tehnologiei audio-video avansate, care include de la echipamente profesionale de difuzare până la cele destinate consumatorului final, precum televizoarele Full HD 3D, Blu-ray playere-le 3D şi sistemele de home entertainment.

Panasonic, partener oficial al Jocurilor Olimpice

Compania Panasonic este încântată să susţină Mişcarea Olimpică, menită să promoveze pacea mondială prin sport, din postura de furnizor oficial de echipamente audio şi video de peste 20 de ani, de la iniţierea programului Parteneri ai Olimpiadei, în anul 1988, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Calgary. În 2007, Panasonic a reînoit parteneriatul cu Comitetul Olimpic Internaţional, pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Website: //panasonic.net/olympic/
//news.panasonic.net/presskits/
Facebook “Panasonic / Worldwide Olympic Partner”:
//www.facebook.com/PanasonicWorldwideOlympicPartner

Bucuresti, 02.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *