free download 78 travel guides written by experts

Panasonic Romania sustine Ora Pamantului printr-un concurs special

Panasonic România se alătură acţiunii Ora Pământului, încurajând participarea la manifestarea prin care, pe 27 martie, timp de o oră, între 20.30 şi 21.30, se va stinge lumina atât la nivel global cât şi în România.

Panasonic a pregătit un concurs de fotografie, “O oră şi o secundă pentru Pământ”, în care participanţii sunt invitaţi să surprindă cu aparatul de fotografiat, imagini ce ilustrează ce se petrece în ora în care vor sta pe întuneric. Ideea de bază este că pozele nu vor fi făcute în ora respectivă, ci în secunda imediat următoare, astfel încât să se respecte faptul că nicio sursă de energie electrică nu va fi consumată în intervalul 20.30-21.30.

Cei interesaţi să participe la concurs au la dispoziţie site-ul dedicat pe care îl pot accesa la adresa www.panasonic.ro/orapamantului.

Panasonic îi încurajează pe cei care doresc să participe la concurs, oferind premii constând în produse promoţionale (20 de rucsaci, 20 de tricouri şi 20 de şepci) pentru premiul I, II şi III şi menţiuni, împreună cu o reducere de 15% pentru toate produsele brandului, oferite de dealer-ul său T&T Consulting (situat în incinta magazinului Unirea Shopping Center). Reducerea de 15% este oferită tuturor participantilor.

Despre Ora Pamantului

Mişcarea Earth Hour a început în 2007, în Australia, la Sydney, cu participarea a peste 2 milioane de australieni care, timp de o oră, au întrerupt orice sursă de curent în semn de susţinere faţă de Pământ. În 2008, evenimentul a devenit o adevarată mişcare globală, 27 de oraşe mari ale lumii participând la acţiune. În 2009, peste 1000 de oraşe din toată lumea au aderat la Ora Pământului. De anul trecut, România s-a alăturat mişcării Ora Pământului, lumina stingându-se în mai multe oraşe ale ţării noastre. Anul acesta s-au înscris mai multe oraşe de pe teritoriul românesc. Pentru mai multe informaţii, accesaţi: www.orapamantului.ro.

Bucuresti, 26.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *