Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Panasonic prezinta la HIFI Arena revolutionarele plasme Viera NeoPDP

Pentru că era televiziunii convenţionale se apropie de sfârşit, Panasonic participă la expoziţia HIFI Arena cu cele mai noi şi spectaculoase tehnologii ale sale în materie de home entertainment. Noutăţile vin odată cu seria revoluţionarelor televizoare cu plasmă Viera NeoPDP,  al cărei model Z11 va fi prezentat pentru prima dată în ţara noastră.

VIERA NeoPDP (Neo Plasma Display Panel) reprezintă un progres în tehnologia plasmei, oferind o gamă de inovaţii ce însufleţesc fiecare detaliu. Imaginile în mişcare rapidă redate foarte precis, negrul profund şi consumul redus de energie, datorat eficienţei luminoase mărite, transformă NeoPDP într-o tehnologie unică.

Cu seria televizoarelor NeoPDP, Panasonic revoluţionează standardele în termeni de design, calitate a imaginii şi conectivitate. Acestea oferă o imagine de doua ori mai bună, design ultra subţire, 6.144 trepte de graduare, contrast 2.000.000:1, conectare la internet şi un consum de energie cu până la 50% mai mic.
 
Viera Z11, vedeta expoziţiei

Noua serie Z11, prezentă la HIFI Arena de-a lungul celor trei zile de expoziţie, combină funcţionalităţi extraordinare cu un design cât de poate de compact şi modern. Având un profil ultra subţire de numai 1 inch (2.54 cm), televizoarele NeoPDP VIERA Z11 îmbină construcţia uşoară, perfectă pentru montarea pe perete, cu o ramă cu aspect elegant de aluminiu.

Modelele din seria Z11 vin cu o rezoluţie de 1080 de linii şi un contrast dinamic de peste 2.000.000:1. De asemenea, modelele Z11 pot reda clipuri în format DivX. Consumatorii pot alege dintre modele cu ecran de 46 de inch (TX-P46Z1) şi 54 de inch (TX-P54Z1).

Sisteme home cinema şi camere foto ultraperformante
   
Panasonic România aduce la HIFI Arena şi o gamă întreagă de sisteme home cinema. Modele expuse sunt SC-ZT1, SC-BT205, SC-BTX70 şi SC-HC4. Acestea se bazează pe tehnologia wireless şi blue-ray, beneficiind atât de o serie de funcţii noi, cât şi de un design elegant, uşor de integrat în orice spaţiu.

De asemenea, vizitatorii vor găsi la standul Panasonic şi cele mai spectaculoase camere foto lansate pe piaţă de compania niponă. Modelele G1, GH1 şi GF1 vor surprinde prin inovaţiile tehnice încorporate şi designul deosebit de prietenos.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *