free download 78 travel guides written by experts

Panasonic Lumix DMC-GH1 primeste premiul EISA pentru Camera Multimedia a anului

Panasonic DMC-GH1, cea mai nouă apariţie din apreciata serie de camere LUMIX G a fost desemnată câştigătoare a premiului European Imaging and Sound Association (EISA) la categoria European Multimedia Camera.  

Camera foto GH1 este disponibilă şi în România la magazinele partenere Panasonic.

DMC-GH1 dispune de un obiectiv digital interschimbabil care permite încorporarea unor funcţii profesionale într-o cameră compacta, uşor de utilizat, pentru obţinerea unor performanţe foto spectaculoase.

Alături de premiul pentru European Multimedia Camera 2009-2010, Panasonic a mai primit trei distincţii EISA pentru European Plasma TV 2009-2010 (VIERA TX-P42V10), European HD Flash Cam 2009-2010 (HDC-TM300) şi European Micro System 2009-2010 (Panasonic SC-HC3). Cele patru premii vin în continuarea a tot atâtea distincţii pe care Panasonic le-a obţinut din partea EISA în 2008.

“Este o mare onoare pentru noi să vedem cum produse Panasonic precum DMC-GH1 primesc o recunoaştere atât de importantă din partea unei organizaţii respectate la nivel mondial aşa cum este EISA. Acest premiu reflectă modul în care jurnaliştii europeni din domeniul produselor electronice de larg consum privesc revoluţionara integrare a funcţiei de înregistrare video High Definition într-o cameră cu obiectiv  interschimbabil şi folosirea funcţiei Live View permanent în sistemul Lumix G Micro”, spune Sven Dabelstein, Senior Manager, Product Marketing DSC/Camcorder/GA – Consumer Group, Panasonic Marketing Europe GmbH.

Potrivit juriului EISA, “Panasonic Lumix DMC-GH1 combină avantajele unei camere compacte cu cele ale unui DSLR: este uşoară, mică, dispune de un vizor electronic de înaltă rezoluţie şi funcţia Live View. În plus, DMC-GH1 este rapidă în operare, capturează imagini de o calitate excelentă şi dispune de un obiectiv digital interschimbabil. Camera este echipată, de asemenea, cu un ecran foarte versatil şi poate sa realizeze înregistrări video în format full HD. Calitatea imaginii atât foto cât şi video este uimitoare. GH1 este prima cameră-sistem care face autofocalizare continuă în modul film.”

Compatibilă cu standardul Micro Four Thirds System, noul LUMIX DMC-GH1 dispune de funcţii avansate de fotografiere şi înregistrare video precum şi de capacitatea de a înregistra video în sistem High Definition (HD) AVCHD 1080p/25p. Mai mult, Panasonic LUMIX DMC-GH1 dispune de un ecran LCD şi Live View Finder care îmbunătăţeşte rezultatele obţinute cu Full-time Live View. LUMIX DMC-GH1 vine echipată cu un nou obiectiv digital interschimbabil –LUMIX G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH./MEGA O.I.S. Sistemul de lentile a fost special conceput pentru a permite înregistrarea de clipuri video HD, dispune de un motor foarte silenţios şi are posibilitatea de a realiza autofocalizare continuă. Aceste caracteristici permit LUMIX DMC-GH1 să se distingă net de celelalte camera D-SLR care oferă capabilităţi de înregistrare video HD.

Vizitatorii târgului IFA 2009 Consumer Electronics Exhibition din Berlin, eveniment ce va avea loc în perioada 4 – 9 septembrie 2009, vor avea ocazia să vadă la standul Panasonic (Hall 5.2 a/b) nou premiata cameră video HD.

Premiile EISA vor fi decernate în cadrul ceremoniei oficiale ce va avea loc pe 4 septembrie la Adlon Kempinski Hotel din Berlin.

Înfiinţată în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociaţie multimedia care testează produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociaţia are 50 de publicaţii specializate în echipamente audio, mobile, video şi foto din 20 de ţări europene.

Bucuresti, 19.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *