free download 78 travel guides written by experts

PANASONIC lanseaza noul proiector din gama business PT-D5000

Panasonic Corporation a anunţat astăzi lansarea noului model de proiector PT-D5000 pe piaţa europeană. Modelul de 5000 de lumeni a fost conceput pentru utilizarea în mediul universitar,  în cadrul sălilor de conferinţe şi pentru afişaj digital public, domenii în care uşurinţa în operare şi întreţinere, cât şi rezistenţa echipamentului sunt elemente cheie în procesul de cumpărare.

Modelul PT-D5000 înlocuieşte mai vechiul PT-D4000. Noua serie de proiectoare prezintă o serie de îmbunătăţiri faţă de gama 4000 în trei puncte principale: calitatea imaginii, flexibilitatea configurării şi posibilitatea de a întreţine uşor echipamentul.

Mai mult, PT-D5000 are un consum de energie foarte scăzut, de numai 0,3W, cu mult sub limita de 0,5W impusă de Uniunea Europeană şi care va deveni obligatorie începând din ianuarie 2010.

“Cu o experienţă de peste 30 de ani în acest domeniu, Panasonic este recunoscut ca fiind lider în dezvoltarea de soluţii pentru proiectare care să răspundă cerinţelor pieţei audio-video aflată într-o schimbare foarte rapidă. Am reuşit ca în 2002 să aducem în premieră pe piaţă tehnologia Dual Lamp ce permite operarea unui proiector non-stop”, afirmă Markus Ries, Senior Technology Manager Panasonic.

Ultimele inovaţii Panasonic în direcţia controlului echipamentelor prin intermediul unei reţele LAN asigură configurarea şi pregătirea echipamentului pentru operare într-un interval de timp foarte scurt, situaţii frecvent întâlnite în sălile de amfiteatru sau în cele de seminar din cadrul universităţilor. Pentru a elimina lipsa de detalii a imaginii atunci când proiectorul este utilizat în medii cu lumină puternică, sistemul pus la punct de Panasonic şi numit Daylight View 2 aduce îmbunătăţiri importante în perceperea luminozităţii, utilizatorii fiind nevoiţi doar să ajusteze corespunzător funcţiile sharpness, gamma curves şi colour corrections.

“În timp ce unii producători de proiectoare au dezvăluit recent planuri foarte ambiţioase, noi profităm de oportunitatea de a ne întoarce la tehnologiile care au stat la baza primelor modele şi care s-au dovedit de încredere, eficiente, concepute pe baza cerinţelor consumatorilor”, precizează Hartmut Kulessa, Marketing Manager, Projectors Panasonic. “Recunoaşterea unor companii precum Vodafone, Infoscreen şi Carlson Wagonlit ce au optat pentru proiectoare Panasonic pentru diverse afişaje digitale, subliniază şi mai mult versatilitatea şi gradul de sofisticare tehnică a gamei noastre de proiectoare”, adaugă oficialul.

Bucuresti, 09.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *