free download 78 travel guides written by experts

Panasonic devine partener oficial si al Jocurilor Paraolimpice de Iarna de la Vancouver

Panasonic Corporation, partenerul oficial la categoria audio-video al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Vancouver, a anunţat astăzi că va sponsoriza şi Jocurile Paraolimpice de Iarnă ca partener oficial la aceeaşi categorie.

Ca partener oficial la categoria audio-video, Panasonic va furniza o linie completă de echipamente audio-video care include: ecrane imense de afişaj, sisteme audio profesionale, televizoare cu ecran plat, camere video digitale precum şi echipamente pentru transmisia competiţiilor sportive. De asemenea, compania va oferi echipamente HD în fiecare locaţie unde se vor desfăşura Jocurile şi la International Broadcast Center, Jocurile Paraolimpice de Iarnă de la Vancouver devenind astfel primele Jocuri Paraolimpice de Iarnă transmise în întregime în format HD. Sistemele audio video ale Panasonic vor arăta pasiunea şi dăruirea Jocurilor spectatorilor din întreaga lume.

Jocurile Paraolimpice de Iarnă de la Vancouver vor avea loc în perioada 11-21 martie. Peste 600 de atleţi din 44 de ţări se vor întrece la cinci categorii sportive şi vor avea şansa de a câştiga 64 de medalii. Panasonic este partener oficial al Jocurilor Paraolimpice începând din 2006 de la Jocurile Paraolimpice de la Torino. Prin sprijinul acordat pentru evenimente sportive de anvergură ca şi Jocurile Paraolimpice, Panasonic îşi propune să contribuie la o mai bună integrare în societate a persoanelor cu dizabilităţi.

Bucuresti, 12.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *