free download 78 travel guides written by experts

Panasonic castiga doua prestigioase Premii TIPA

“Cea mai bună inovaţie în design 2009” pentru inovatorul său LUMIX G1 Micro System”
şi
“Cel mai bun mediu de stocare a imaginilor 2009” pentru extreme de viabilul Card de memorie SD de 32 GB

"Suntem foarte mândri că am primit două premii TIPA din partea celor mai importanţi jurnalişti europeni din domeniul foto şi imagine," a spus Yorihisa Shiokawa, COO la Panasonic Europe. “Încercăm mereu să creăm produse care să răspundă dorinţelor oamenilor. Premiul “Cea mai bună inovaţie în design” arată că strategia noastră de a integra ultimele tehnologii în aparatele foto LUMIX, aşa cum am procedat cu revoluţionarul LUMIX G System, a fost apreciat de public. Ca întotdeauna, scopul nostru este de a ne îmbunătăţi gama de aparate şi de a-i ajuta pe oameni să îşi îmbogăţească experienţa fotografică".

Best Design Innovation Award Europe 2009: Digital Camera Lumix G-Series
Premiul pentru cea mai bună inovaţie în design, Europa 2009: Aparatul digital Lumix G-Series
Aparatul digital Lumix G-Series de la Panasonic este un aparat cu lentilă interschimbabilă bazat pe sistemul Micro Four Thirds. Conceptul său cu totul inovator foloseşte avantajul dat de formula compactă şi uşoară asigurată de o ingenioasă structură fără oglindă. LUMIX G-Series este perfect pentru utilizatorii interesaţi de un aparat mic, sofisticat, uşor de folosit, care le va lărgi capacitatea fotografică.

Un purtător de cuvânt al juriului TIPA a declarat: “Aparatele Panasonic LUMIX G-Series sunt primele aparate bazate sistemul Micro Four Thirds, precum şi cele mai mici şi uşoare aparate cu lentilă interschimbabilă din lume. LUMIX G1 şi GH1 elimină oglinda interioară care defineşte camerele DSLR, reducând mărimea şi greutatea la aproape jumătate.”

Best Imaging Storage Media Award Europe 2009: Panasonic 32 GB SDHC
Premiul pentru cel mai bun mediu de stocare a imaginilor, Europa 2009: Panasonic SDHC de 32 GB
Cardul de memorie SDHC de 32 GB cu specificaţie Clasa 6 a fost creat pentru cei care doresc să înregistreze conţinuturi de înaltă rezoluţie. Cardul de memorie SDHC de 32 GB poate cuprinde până la 12 ore de înregistrare video HD la 1440 x 1080i şi, ca şi alte carduri  Panasonic, poate opera la temperaturi între -25°C şi +85°C. Cardul e echipat şi cu un sistem prietenos de etichetare, care permite utilizatorilor să scrie titluri şi comentarii direct pe etichetele de pe faţa şi spatele cardului.

"Noul card Panasonic SDHC de 32 GB oferă o performanţă de Clasa 6, garantând o viteză minimă de scriere de 6 MB/s şi o viteză maximă pentru transfer de date de până la 20 MB/s. Viteza mare şi profilul de capacitate sporită permit stocarea de materiale video de înaltă definiţie şi transferul rapid de imagini de pe aparatele foto DSLR. Un detaliu minor, dar semnificativ, este eticheta Memo care permite notarea cu uşurinţă pe faţa şi pe spatele cardului," a comentat un purtător de cuvânt al juriului TIPA.

Creată în 1991, Technical Image Press Association (TIPA) este o asociaţie independentă a jurnaliştilor specializaţi pe electrotehnică din 12 ţări europene. În luna aprilie a acestui an, editorii de la cele 25 de reviste membre s-au întâlnit la Budapesta pentru a vota cele mai bune produse de fotografie şi imagine lansate de industrie pe parcursul ultimului an. Premiile TIPA recomensează produsele pentru superioritatea lor în calitate, performanţă şi valoare şi aleg cele mai bune produse din fiecare categorie.  Premiile TIPA 2009 vor fi acordate la Gala din Köln, Germania, pe 10 iunie 2009.

Bucuresti, 29.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *