free download 78 travel guides written by experts

Panasonic aduce in Romania seria noua a proiectoarelor de inalta calitate

Panasonic România, în colaborare cu partenerul său Asesoft Smart, lansează astăzi, în premieră pentru piaţa locală, noua serie de proiectoare D6K. Bazate pe cea mai avansată tehnologie a segmentului electronice, cu rezoluţii de până la 1920×1200,versiunile PT-D6000S, PT-DW6300, PT-DZ6700 şi PT-DZ6710 îmbunãtãþiri substanþiale în ceea ce priveºte luminozitatea imaginilor proiectate, blocul optic sigilat sau sistemul de rãcire.

Luminozitatea şi fidelitatea culorilor

Culori vii, luminozitate, claritate a detaliilor, flexibilitate şi fiabilitate sunt câteva dintre beneficiile aduse de noile proiectoare ale seriei D6K, concepute de Panasonic pentru orice tip de prezentare, indiferent de locaţie sau condiţii de proiecţie.

Astfel, versiunile PT-D6000S cu o luminozitate a imaginilor de 6500 ansilumeni şi PT-DW6300 cu o luminozitate de 6000 ansilumeni au capacitatea de a reproduce culorile  cu o fidelitate mai mare cu  145%  decât modelele de până acum (versiunile cu o capacitate de redare de 5000 ansilumeni). În plus, a fost aplicat şi sistemul Daylight View 2, special creat pentru a permite o proiecţie perfectă chiar şi în spaţiile cu luminozitate ridicată. Prin urmare, utilizatorii nu vor mai fi obligaţi să regleze videoproiectorul în funcţie de luminozitatea ambientală.

Versiunile PT-DZ6700 şi PT-DZ6710, cu o luminozitate a imaginii de 6000 ansilumeni, sunt destinate spaţiilor mari precum săli de conferinţe, săli de cinema, muzee sau centre comerciale. Pentru acestea, Panasonic a aplicat sistemul 3D Colour Management care corectează eventualele schimbări în percepţia culorilor, cauzate de distanţa prea mică dintre privitor şi ecran. Altfel spus, spectatorul de cinema aflat în primele rânduri se va bucura de aceeaşi calitate a imaginii ca cei aflaţi la o distanţă mai mare.

Sistem Multi-Screen şi imagini perfecte chiar şi pe ecrane curbe

Seria proiectoarelor D6K a fost concepută de Panasonic pentru a fi utilizată în spaţii diverse şi pentru a acoperi nevoi complexe. De aceea, cele patru noi modele sunt dotate cu o serie de funcţii ce sporesc posibilităţile creative ale utilizatorilor.

Astfel, toate aceste versiuni au integrat sistemul Multi-Screen, o funcţie revoluţionară dezvoltată de Panasonic. Acesta permite proiectarea unor imagini de mari dimensiuni pe ecrane multi-screen, de până la 100 de unităţi. Mai mult decât atât, modelul PT-DW6300 poate afişa simultan pe ecran imagini care provin din două surse.
O altă funcţie revoluţionară, aplicată modelelor  PT-DZ6700 şi PT-DZ6710 este reglajul geometric destinat ecranelor cu forme curbe.  “Reglajul geometric ne permite să proiectăm pe un ecran curb fără a mai fi nevoie de instalarea unui dispozitiv suplimentar pentru aceasta”, a afirmat Eduard Tronaru, Systems Sales Representative Panasonic România.

Fiabilitate sporită şi tehnologie eco

O proiecţie video captează atenţia dacă există imagini frumoase şi coerenţă în prezentare. Pentru a conferi utilizatorilor această siguranţă, Panasonic a implementat în rândul celor patru noi modele o tehnologie de proiecţie cu două lămpi. Astfel, în cazul în care una dintre lămpi se arde, prezentarea poate continua fără nici o modificare la nivel de calitate a imaginii. Tot pentru fiabilitate sporită, aparatele dispun de un sistem de răcire cu lichid. Datorită acestuia, proiectoarele pot fi folosite şi în condiţii sau medii mai dure, la temperaturi care pot depăşi 45º C sau funcþionare 24/7.

Încercând să reducă orice impact negativ asupra mediului în ciclul de viaţă al noilor proiectoare, Panasonic a dotat întreaga serie cu funcţii de autocurăţare a filtrelor. Acestea acţionează în mod automat de fiecare dată când filtrul este încărcat de praf, prelungind durata de viaţă a acestuia de pana la 10 000 de ore de utilizare. În acest fel, se reduce consumul de energie necesar aparatelor în timpul utilizării. În plus, toate versiunile seriei D6K activează modulul stand-by atunci când nu recepţionează semnal, consumul în acest stadiu fiind de doar 0,2 W.

Funcţii noi pentru segmente de piaţă noi

Panasonic este unul dintre liderii de pe piaţa proiectoarelor de peste 5000 ansilumeni din România dar intenţionează, prin modelele lansate astăzi, să înlocuiască vechea serie D5K. Astfel, noul  PT-D6000S cu o luminozitate de 6500 ansilumeni va înlocui mai vechiul PT-D5700E, iar varianta PT-DW6300 cu o capacitate de 6000 de ansilumeni îi va lua locul modelului PT-DW5100, cu o capacitate de doar 5500 ansilumeni.

Prin seria D6K, Panasonic intenţionează să rămână lider pe segmentul rental, dar să pătrundă şi pe noi pieţe cum ar fi cinematografele, muzeele, sălile de expoziţie sau centrele comerciale. 

Bucuresti, 09.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *