Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Palatul rasului

Aventurile lui Miercuri
Cartea Nr.1
Jon Berkeley
Editura Corint Junior

Cartea incita la lectura chiar din titlu: Aventurile lui Miercuri. Cine este insa Miercuri si de unde acest nume? Simplu: Miercuri este un orfan – aflati din carte de ce copiii erau numiti dupa zilele saptamanii.

Orfanul acesta este insa unul care incearca sa se descurce singur si care intra in vorba cu un tigru – desi ulterior e sigur ca nu avea cum sa fi vorbit cu animalul, asa ceva e doar imposibil, nu? Urmeaza tot soiul de aventuri ce il poarta pentru inceput intr-un circ. Aici intalneste personaje interesante, vede lucruri minunate si isi face prieteni dar si dusmani.
La circ exista un animal interesant pe care il chema Nimicul si era tinut captiv intr-o cusca. Tot in cadrul acestui circ lucra si Micuta – ce era sa cada intr-unul dintre exercitii. Miles Miercuri o ajuta pe  Micuta si impreuna pornesc ulterior intr-o calatorie careii va duce la Palatul Rasului – unde trebuie sa salveze doua persoane. Pe drum se intalnesc cu multe personaje si au parte de peripetii.

Jon Berkeley debuteaza cu un roman inedit, in care cei mici (8-12 ani) vor regasi povesti incitante. Lucrarea este aparuta intr-o editie aparte, cu coperte de carton si supracoperta.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *