Baby Boom Show Virtual

Palatul rasului

Aventurile lui Miercuri
Cartea Nr.1
Jon Berkeley
Editura Corint Junior

Cartea incita la lectura chiar din titlu: Aventurile lui Miercuri. Cine este insa Miercuri si de unde acest nume? Simplu: Miercuri este un orfan – aflati din carte de ce copiii erau numiti dupa zilele saptamanii.

Orfanul acesta este insa unul care incearca sa se descurce singur si care intra in vorba cu un tigru – desi ulterior e sigur ca nu avea cum sa fi vorbit cu animalul, asa ceva e doar imposibil, nu? Urmeaza tot soiul de aventuri ce il poarta pentru inceput intr-un circ. Aici intalneste personaje interesante, vede lucruri minunate si isi face prieteni dar si dusmani.
La circ exista un animal interesant pe care il chema Nimicul si era tinut captiv intr-o cusca. Tot in cadrul acestui circ lucra si Micuta – ce era sa cada intr-unul dintre exercitii. Miles Miercuri o ajuta pe  Micuta si impreuna pornesc ulterior intr-o calatorie careii va duce la Palatul Rasului – unde trebuie sa salveze doua persoane. Pe drum se intalnesc cu multe personaje si au parte de peripetii.

Jon Berkeley debuteaza cu un roman inedit, in care cei mici (8-12 ani) vor regasi povesti incitante. Lucrarea este aparuta intr-o editie aparte, cu coperte de carton si supracoperta.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *