free download 78 travel guides written by experts

Palatul National al Copiilor o locatie inedita

in portofoliu Indoor Media

Compania Indoor Media, divizie a trustului MediaPRO, detine in portofoliul de locatii Palatul National al Copiilor incapand cu luna aprilie 2008. Palatul National al Copiilor are o suprafata totala de 17.700 mp si a fost inaugurat in anul 1985. Principalele elemente ale acestei locatii sunt sectorul de spectacole cu o sala de 800 de locuri; sectorul pentru cercurile tehnico-aplicative si cultural artistice; sectorul destinat cercurilor de gimnastica, dans sportiv, dans modern, judo; sectorul pentru activitati metodice, avand la dispozitie pe langa spatiile specifice si sala de spectacole de 200 locuri pentru teatru, conferinte, seminarii, proiectii, simpozioane; observatorul astronomic al copiilor, cel mai modern si mai dotat din tara, dupa Observatorul Astronomic al Academiei Romane.

Palatul National al Copiilor este deschis copiilor si tinerilor din invatamantul preuniversitar, caracterul activitatilor conferindu-i statutul de unicat în Europa.
Indoor Media foloseste ca mijloace de expunere in interiorul acestei locatii peste 100 panouri publicitare, dar si plasma displayuri de mari dimensiuni amplasate in locuri cu maxima vizibilitate. Alaturi de acestea vor fi demarate o serie de proiecte speciale ce vor implica expunerea de bannere, floor stickers, standers etc.

Compania Indoor Media detine alaturi de Palatul Copiilor un numar impresionant de locatii in mediul preuniversitar, universitar, in cinematografe si sali de fitness premium si high class.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *