free download 78 travel guides written by experts

Pagini dedicate cartilor din Romania in The New York Times Book Review

Editia in limba romana a prestigiosului The New York Times Book Review, care a debutat la inceputul acestui an cu un real succes de public, a reaparut luni, 8 septembrie, dupa o scurta pauza de vara, cu un numar sporit de pagini, continand o sectiune speciala dedicata pietei de carte din Romania.

Aceasta sectiune debuteaza cu patru pagini dedicate cartilor publicate de edituri din Romania. Numarul de luni, 8 septembrie, contine recenzii la carti de Margaret Atwood, Kurt Vonnegut, Malcolm Gladwell, Azar Nafisi, Stephenie Meyer, carti care au starnit controverse la momentul lansarii lor. In numerele urmatoare, aceste pagini vor contine recenzii la carti pentru copii, la carti de beletristica si de non-fictiune aparute in limba romana.

Suplimentul de duminica al binecunoscutului The New York Times, a carui editie in limba romana reprezinta prima editie intr-o limba straina, ne onoreaza din aceasta toamna, prin editia sa in limba romana, cu o atentie speciala acordata pietei de carte din Romania, ceea ce va duce, cu siguranta, la consolidarea prestigiului si audientei pe piata romaneasca a celebrei publicatii.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *