free download 78 travel guides written by experts

Pactul rosu (crime scene 22)

Olivier Descosse
Editura Tritonic

Primul lucru impresionant la carte – din exterior – este grosimea romanului. Apoi descoperi ineditul copertei. Si-apoi, firesc, incepi lectura. Un prolog ce nici nu iti imaginezi ce de aventuri anunta. Un prim capitol insa atractiv – si apoi un fir de ancheta, apoi doua, oameni in locuri diferite adunand piese ale aceluiasi puzzle, inca o persoana implicata, apoi mai multe si… nici nu stii cum trec orele si ai ajuns la final.

Totul porneste de la o bomba ce explodeaza in centrul Marsiliei. Firesc, dat fiindca exista victime umane si insemnate pagube materiale te-ai astepta ca acel atentat sa fie revendicat. Si totusi aparent nu este ceva politic. De-aici incepe totul. Aventura ajunge sa cuprinda mai multe tari, persoane si companii importante, oameni de seama dar si indivizi ce se ascund si isi sterg orice urma a existentei, grupari mafiote si niste investigatori care nu se lasa pana nu afla adevarul. Exista si conexiuni personale in toata aceasta poveste.

Un roman bine scris, cu o actiune ce atrage, o carte ca un puzzle in care informatiile si elementele ajung sa se coreleze incet-incet si sa ofere o imagine de ansamblu si raspunsul. Care este deznodamantul? Greu de anticipat si va lasam placerea oricum de a fi partasi la toate aventurile personajelor acestui roman.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *