free download 78 travel guides written by experts

Pachiu si Asociatii va invita la teatru “Prima data”

Marţi, 10 aprilie, casa de avocatură Pachiu și Asociaţii invită iubitorii de teatru la avanpremiera spectacolului “Prima dată”, o piesă după dramaturgul Michal Walczak, în regia lui Radu Dragomirescu.

Sub motto-ul B.E.L.I.E.V.E. – Bound by Excellence, as Links in a Chain, we create Innovation from Enthusiasm and Value from Expertise – firma de avocatură Pachiu și Asociaţii și-a propus să se implice în dezvoltarea societăţii și comunităţii din care face parte. În acest sens, acordă o atenţie deosebită mediului cultural, prin susţinerea proiectelor valoroase pentru dezvoltarea culturii într-o societate modernă.

Piesa pe care Pachiu și Asociaţii o sprijină și care este pusă în scena cu ajutorul Teatrului ARCA pe 10 aprilie, de la ora 20:00, atrage atenţia prin reflecţia asupra rolurilor și relaţiilor dintre femei și bărbaţi. Spectacolul ridică întrebări, la care încearcă să și răspundă prin dialoguri presărate cu umor și sarcasm, apelând la situaţiile prin care trece un cuplu de-alungul timpului. Pornind de la o primă experienţă nefericită, cei doi protagoniști încearcă repetitiv să creeze momentul unei prime dăţi reușite, dar eșuează constant pentru că viziunile lor asupra a ceea ce înseamnă “reușit” diferă.

Regizorul Radu Dragomirescu spune despre spectacol:
“Este o piesă care analizează cu luciditate, cinism și compasiune în același timp relaţiile dintre bărbaţi și femei. Este o piesă care reflectă atât fricile și anxietăţile noastre legate de sexul opus, cât și visele și speranţele noastre.”

Spectacolul “Prima dată” este primul dintr-o serie de evenimente culturale pe care Pachiu și Asociaţii dorește să le sprijine, având în plan dezvoltarea unui proiect de promovare a tinerilor actori, regizori și dramaturgi români.

Andrei Dumitrache, partener în cadrul Pachiu și Asociaţii, spune despre iniţiativa firmei:
“Considerăm cultura şi valorile generaţiei tinere ca fiind absolut esenţiale pentru o societate românească sănătoasă, aşa cum ne-o dorim cu toţii. Acest proiect s-a născut dintr-o dorinţă pură şi simplă de a oferi unor tineri artişti, care şi-au luat în serios rolul de continuatori ai artei teatrale româneşti, acele şanse de care sunt privaţi prin indiferenţa şi ignoranţa contextului actual. Teatrul este doar prima dintre manifestările vieţii culturale pe care le avem în vedere, proiectul acesta urmând să se extindă şi la alte arte.”

Distribuţia este formată din actorii Ioana de Hillerin și Gabriel Răuţă, iar scenografia este asigurată de Iulian Bălţătescu. Preţul unui bilet este 25 de lei. Detalii și rezervări pe www.lascena.ro.

Pachiu și Asociaţii este o firmă specializată în domeniul avocaturii de business. Mai multe detalii pe www.pachiu.com.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *