free download 78 travel guides written by experts

Pachete sportive de echipare R-Line disponibile si pentru Tiguan

Mai atractiv cu elementele caracteristice specifice pentru R-Line, de exemplu jantele de 19"  „Omanyt“, barele de protecţie cu design şi culoare nouă, precum şi detaliile sportive la interior, Tiguan oferă o imagine mai dinamică. Noile pachete de echipare pentru modelul de succes sunt disponibile cumpărătorilor.

O caracteristică esenţială pentru individualizarea Tiguan R-Line este reprezentată de jantele din aliaj uşor de 19" de tip „Omanyt". În mod suplimentar, Tiguan în versiunea care beneficiază de pachetul de dotări R-Line „Exterieur" se remarcă printr-o serie de modificări specifice ale caroseriei. Din această categorie fac parte barele de protecţie cu un nou design în secţiunea inferioară, vopsite în culoarea caroseriei, un difuzor integrat în bara de protecţie spate (de culoare neagră) şi grila de protecţie a radiatorului cu lamele duble în nuanţa „Chrom matt". La nivelul siluetei de ansamblu, măştile de culoare neagră pentru pasajele de roată şi pragurile laterale vopsite în culoarea caroseriei asigură un design mai impunător. În plus, inserţiile cromate la nivelul portierelor subliniază aspectul sportiv şi nobil al modelului Tiguan. Emblema aplicată pe aripi indică existenţa pachetului sportiv de echipare R-Line. În mod suplimentar, această versiune dispune de aşa-numitul tren de rulare dinamic cu o reglare sport a suspensiilor.

Clienţii care optează pentru Tiguan pot alege pachetul R-Line „Plus" pentru individualizarea interiorului în mod suplimentar sau separat. Cine optează numai pentru acest pachet, beneficiază de jantele din aliaj uşor „Omanynt” şi de trenul de rulare dinamic, care fac parte din pachetele de echipare R-Line. Graţie scaunelor sport (faţă) cu inscripţie R-Line în tetiere şi a tapiţeriei cu design „Monte Carlo", interiorul beneficiază de o notă superioară de sportivitate. În mod suplimentar, pedala de frână şi acceleraţie sunt oferite de asemenea în designul special R-Line.

Pachetul R-Line "Exterieur" pentru modelele noi este disponibil pentru suma de 2.691 euro cu TVA, iar pachetul R-Line "Plus" costă 1.993 euro cu TVA. Este posibilă şi o combinaţie a pachetelor pentru suma de 488 euro cu TVA. Ca urmare a caracterului dinamic, pachetele de echipare R-Line sunt disponibile exclusiv pentru versiunea Tiguan Sport&Style.

Bucuresti, 27.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *