free download 78 travel guides written by experts

Pachet aniversar Puma – Usain Bolt, in exclusivitate in Romania prin Fashion Days

Fashion Days pune in vanzare in premiera pachetul aniversar Puma – Usain Bolt in editie limitata, dedicat triplului campion olimpic Usain Bolt.

Vedetele colectiei sunt pantofii de doar 173 de grame, Puma LIFT Racer, in varianta gold/black pentru barbati si gold/white pentru dama. Pantofii LIFT (Light Injected Foam Technology) sunt inspirati din probele de viteza, dar destinati stilului casual, pentru a usura "alergarea" noastra de zi cu zi la cumparaturi, la serviciu sau la intalnirile cu prietenii. Pe langa spuma injectata, pantofii au partea superioara fabricata din panza imbinata cu piele intoarsa, ceea ce il face extrem de lejeri si agreabili in zilele fierbinti de vara.

Imaginea pantofilor Puma LIFT Racer este Usain Bolt, cel mai rapid om de pe Terra. Usain Bolt, sustinut de catre Puma la olimpiada Beijing 2008, a intrat in istoria sportului mondial fiind primul sportiv din lume care a reusit sa doboare trei recorduri mondiale in cadrul aceleiasi competitii – la proba de 100 de metri si cea de 200 de metri viteza si la proba de 400 de metri stafeta.

Membrii www.fashiondays.ro au posibilitatea sa comande pachetul aniversar precum si produsele individuale, doar intre 14 si 20 iulie, la un pret de vanzare promotional, cu discount de 50%.
Afla cum poti deveni membru Fashion Days pe //blog.fashiondays.ro/bolt/

Bucuresti, 13.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *