free download 78 travel guides written by experts

(P) Roastul anului – duel de stand up comedy între Cătălin Bordea și vampirul Vlad

Comedie online cu un celebru actor de stand-up comedy versus un personaj desenat, animat – o confruntare inedită pusă la cale de Vlad Cazino! Carismaticul personaj Vlad, vampirul prietenos ce ilustrează imaginea unicului cazino online cu brand românesc și expertiză internațională, Vlad Cazino, este acum față în față cu actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea într-un duel de tip Roast Battle. Acest tip de confruntare este deja celebru în lumea stard-up comedy, reprezentând show-ul în care comedianții se confruntă reciproc cu glume pline de haz și ironie, atacându-se în “lupte fripte”, spre deliciul publicului.

Colaborarea dintre Cătălin Bordea și vampirul Vlad a fost deja anunțată ca o surpriză plăcută pentru fanii celor doi, bazându-se pe valorile comune centrate pe divertisment de calitate și pe popularitate în rândul tinerilor. La început, Bordea se regăsea doar în postările online ale Vlad Cazino pe rețelele sociale, fiind integrat ca desen alături de personajul Vlad, inclusiv pe website, prezentând promoții, campanii speciale, secțiuni de joc etc. Acum, s-a trecut la nivelul următor al colaborării, dincolo de aceste ilustrații amuzante. Dacă inițial Cătălin Bordea era cel care intra în lumea desenelor, acum Vlad face o incursiune în lumea reală, pe scena de stand-up comedy, unde prinde viață în video-uri amuzante, într-un show real unde se confruntă în glume cu celebrul comediant.

roast-ul anului bordea vlad vampirul

roast-ul anului bordea vlad vampirul

“Bordea și Vlad se atacă în scene de ironie fină, fac haz unul de altul, fără menajamente, exact așa cum se întâmplă în popularele Roast Battle cu care publicul din România este tot mai obișnuit pe internet. Dacă mai întâi fanii divertismentului au fost surpinși să îl vadă pe Cătălin Bordea pășind în categoria ilustrațiilor amuzante, acum este rândul vampirului Vlad să provoace surpriza și să facă un pas în stand-up comedy la cel mai înalt nivel. Un pas mic pentru un vampir, un pas imens pentru comedia românească, ce experimentează un nou tip de show, cu real versus animat, dar cu umor 100% pe bune”, spun cei care se află în spatele acestui inedit proiect.

Cătălin Bordea este unul dintre cei urmăriți actori de stand-up comedy atât în mediul online, cât și în emisiuni TV și în show-uri offline cu public. Este evident compatibil perfect cu Vlad, cel ce oferă mereu divertisment de calitate pe toate planurile. Vlad Cazino își validează astfel încă o dată promisiunea de a aduce publicului ceva mai mult decât divertisment online de top la jocuri de cazino și bingo, mergând spre zone surprinzătoare. După experiențe precum UNTOLD sau Overnight, unde Vlad Cazino a facilitat atmosfera de festival, acum ambasadorul brandului Vlad Cazino, vampirul Vlad, face pasul spre lumea stand-up comedy, având alături un partener de top, experimentatul Cătălin Bordea.

Video1 de pus aici:

“Măi Bordea, numerele mele la ruletă sunt mai bune decât numerele tale de stand-up”, îi spune de exemplu Vlad partenerului său de scenă într-o astfel de confruntare care se anunță a fi Roastul anului. Vezi că îți expiră certificatul de naștere. Este vechi, ești atât de vechi încât ai Book of Ra cu autograful autorului, îi răspune Cătălin Bordea lui Vlad, făcând referire la viața lungă a vampirilor,
dar și la popularul joc de sloturi axat pe misterul Egiptului Antic.

Clipul cu roast-ul complet poate fi vazut accesand acest link.

Cătălin Bordea este un actor român absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București, consacrat pentru rolul său în promovarea conceptului de stand-up comedy în România. El a devenit și mai cunoscut publicului în urma aparițiilor sale TV în emisiuni de divertisment și s-a asociat puternic cu stilul de distracție relaxată, nonconformistă, la cote cât mai ridicate. Colaborarea Bordea – Vlad vizează fel de fel de acțiuni, de exemplu recenta campanie ArdemCalorii pe Facebook sau campania O vară Vladtastică de 1.500.000 rotiri.

Vlad Cazino este un concept inedit pe piața locală, platformă 100% dedicată jocurilor de cazino online, care are însă o abordare de brand integral românească. Vlad Cazino face parte din Kindred Group, companie de top la nivel european în materie de jocuri de noroc la distanță. Vampirul Vlad se bazează pe poveștile cunoscute la nivel internațional despre Transilvania, totul reinterpretat într-un mod amuzant și deloc înfricoșător. Vlad este astfel un personaj prietenos, pasionat de jocuri, echilibrat în materie de divertisment pe toate planurile. Cu jocuri de cazino, live cazino și bingo, Vlad Cazino promite mereu distracție maximă la mesele de blackjack și la ruletă, dar și la jocurile de tip slot, foarte populare în rândul românilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *