cleaning show toamna top
Shadow

Oxygen oferă angajaților beneficiul de a lucra de la #OxyNest – casa Oxygen de la munte

Agenția de comunicare Oxygen oferă membrilor echipei sale oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de la munte. Totodată, ca parte a strategiei sale de employer branding, de a oferi varietate și echilibru angajaților, în contextul revenirii la birou, Oxygen oferă angajaților posibilitatea de a opta să lucreze din sediile agenției din Cluj-Napoca sau București.

„#OxyNest este un proiect pilot, prin care diversificăm alternativele și beneficiile pe care le oferim, pentru a face trecerea mai ușoară de la munca remote la cea hibridă. #OxyNest este mai mult decât un birou; este o experiență în sine, menită să încarce bateriile. Investim constant în dezvoltarea profesională a angajaților și susținem, în același timp, un mediu de lucru care pune în centru echilibrul emoțional al echipei”, a declarat Adina Trandaf, Managing Director, Oxygen.

#OxyNest

#OxyNest a luat naștere din dorința de a oferi opțiunea de lucru remote într-un mediu prietenos și inspirațional. Mai mult, casa Oxygen de la munte – situată în complexul Moon Resort din Bușteni, este locul unde membrii echipei se pot bucura de aer curat și de o priveliște panoramică a Munților Bucegi. Dotată cu o terasă generoasă cu vedere spre munte și facilități complete pentru work-ul remote, căsuța #OxyNest găzduiește, pe rând, membrii echipei Oxygen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.