free download 78 travel guides written by experts

Oxford Gardens, ansamblul rezidential marca Willbrook International, inchiriat in proportie de 86%

Ansamblul rezidenţial de lux Oxford Gardens, proiectul dezvoltatorului de origine britanică Willbrook International a atins un grad de ocupare de 86% din totalul vilelor destinate închirierii. Acest ansamblu este cel mai mare proiect din nordul Bucureștiului, situat lângă Școala Americană, se întinde pe o suprafață de 168.935 metri pătraţi şi include 204 vile dezvoltate la cele mai înalte standarde, din punctul de vedere al tehnologiei și designului. Definit ca un „diplomatic village”, acest proiect este dedicat pieței de închirieri corporatiste și diplomatice. Serviciile oferite chiriașilor săi includ locuri de joacă pentru copii, piscine, spa, restaurant,  wine bar, terenuri de tenis, servicii de concierge, toate reunite sub forma unui club de 5 stele cu o suprafaţă de 6.000 metri pătraţi.

Filozofia Willbrook este aplicată şi proiectului Oxford Gardens, care reflectă talentul de a îmbina armonios arhitectura la standarde de excelenţă cu un design de înaltă calitate, atent la detalii, într-o locaţie deosebită, completat de servicii private exclusiviste definite de atribuite ca inovaţie şi calitate, cu o investiţie totală care se ridică la suma de 100 milioane de euro.

În plus, Oxford Gardens va găzdui şi un centru medical – Willbrook Medical Center – primul centru medical din reţeaua pe care compania o va dezvolta în viitor. Scopul acestui centru este de a deservi şi comunitatea de expaţi care locuiesc în acest ansamblu şi în alte complexuri marca Willbrook International.

Oxford Gardens reprezintă locul unde excelența, luxul și tehnologia de ultimă oră se armonizează cu principiile arhitecturii “verzi”. Acest ansamblu este dezvoltat conform celor cinci zone cheie ale sănătății omului și mediului înconjurător: dezvoltare durabilă la locul de construcție, economisirea apei, eficiența energetică, selecția materialelor și calitatea mediului interior.

“Proiectul Oxford Gardens reprezintă declarația perfectă a bunului gust și a bunăstării sociale, asociate cu tradiția englezească. Prin aceast proiect am dorit să oferim clienţilor noştri o oază de linişte, în viaţa agitată de zi cu zi, într-o locaţie excelentă: în vecinătatea pădurii Băneasa, ce oferă accesul rapid atât spre centrul oraşului, cât şi spre munţii din Valea Prahovei. În acest an ne-am propus să adăugăm plus valoare serviciilor şi produselor Willbrook, astfel va intra în funcţiune o nouă divizie, cea de hospitality. Aceasta va administra clubul (piscina, spa, terenurile de tenis, zona de joacă pentru copii) şi restaurantul din Oxford Gardens”, declară Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

Recent, complexul rezidenţial de lux Oxford Gardens a primit premiul pentru Best Luxury Development de la prestigioasa revistă britanică Overseas Living.

Willbrook International este o corporație internațională, înființată în Marea Britanie, care oferă o gamă completă de servicii imobiliare profesionale care se adresează atât indivizilor cât și companiilor. Încă de la înființare, compania s-a concentrat pe oportunităţile de afaceri din Europa Centrală şi de Est. Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidenţiale de lux, clădiri de birouri, comerciale şi industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria şi Turcia.

Misiunea companiei este de a dezvolta şi susţine concepte unice pe pieţele locale, combinând expertiza internaţională cu inovaţia şi designul local. Urmărim o dez­voltare durabilă şi protejarea mediului şi dorim să creăm valoare şi beneficii atât pentru companie, cât şi pentru clienţii noştri.

Compania a crescut în ultima vreme prin intermediul celor patru divizii:

Willbrook Real Estate – dezvoltă un portofoliu semnificativ şi variat de proi­ecte imobiliare în întreaga Europă.

Willbrook Property Management – coordonează toate serviciile oferite clienţilor de real estate pentru proprietăţile companiei şi ale altor investitori, fie că edificiul are destinaţie rezidenţială, de bi­rouri, comercială sau uz mixt.

Willbrook Hospitality – oferă o gamă largă de servicii cu valoare adăugată pentru clienţii din clădirile cu destinaţie rezidenţială şi de afaceri: spa, cluburi de fitness, restaurante şi catering, organizare de evenimente.

Willbrook Medical Center – adaugă serviciilor existente servicii medicale de top, raspunzând astfel nevoilor pacienţilor prin intermediul cen­trelor medicale locale şi a parteneriatelor cu instituţii medicale recunoscute pe plan internaţional.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *