free download 78 travel guides written by experts

Ovidiu Nae a parasit competitia X Factor cu fruntea sus

Cea de-a treia galã live X Factor i-a adus la duel pe Ovidiu Nae şi grupul Refresh. Dupã ce Paula şi Mihai şi-au lãudat fiecare concurenţii, Adrian Sînã a fost nevoit sã ia o decizie. Ovidiu a primit cum nu se poate mai bine vestea cã va pãrãsi competiţia, aşa cã dupã ce a plâns întruna pe parcursul show-ului, el a pãrãsit scena X Factor cu fruntea sus.

Ovidiu Nae a venit la preselecţiile X Factor încrezãtor cã poate câştiga marele premiu, pentru cã nu îl recomanda doar vocea, ci şi şi prezenţa scenicã şi felul în care danseazã. Cu toate acestea, Mawgly a ajuns de douã ori la duel, ultima oarã fiind nevoit sã pãrãseascã lupta pentru premiul cel mare, de 200.000 de euro.

Mihai a ţinut sã îşi mai încurajeze o datã elevul: „ Încã o datã vreau sã spun cã sunt mândru de Ovidiu. Toţi concurenţii mei sunt vocile generaţiei lor. Ovidiu este poate cel mai sincer dintre toţi concurenţii X Factor şi uneori asta i-a fãcut probleme. Nu încearcã sã parã altfel decât este, iar asta e prima regulã, sã fii sincer pe scenã.

Adrian Sînã, juratul X Factor care a privit liniştit şi fãrã nicio emoţie, de la pupitru, duelul colegilor sãi, a fost cel mai tranşant dintre ei: : ” Ovidiu, ai avut o prestaţie mai bunã decât data trecutã şi decât ieri. Însã nu înţeleg de ce nu a fost la fel şi în galã.” Apoi, Adrian s-a jucat puţin cu cuvintele, dându-i mari emoţii Paulei: „ Refresh au falsat grav la final. Nu am cum sã nu observ asta. Nimic nu e drept in lumea asta, vorba lui Mihai, de aceea eu îl salvez pe… Refresh”

Pe mai departe, nouã concurenţi vor lupta pe scena X Factor pentru a demonstra cã meritã sã ajungã în finalã şi sã câştige premiul cel mare, de 200.000 de euro.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *