free download 78 travel guides written by experts

Ovidiu Lipan Tandarica a cantat in garajul Europa FM

„O să scriu o carte la un moment dat despre plecarea noastră în Germania.”

Ieri seară în Garajul Europa FM, Ovidiul Lipan Ţăndărică a arătat încă o dată ce însemnă să trăieşti prin muzică. Maestrul a făcut un spectacol senzaţional transmiţându-le tuturor celor prezenţi în garaj şi celor aflaţi pe frecvenţele Europa FM o energie incredibilă şi o stare pe care nu o vor uita prea curând.

Fanfara Zece Prăjini, Stelu Enache, Corneliu Stroe şi Mircea Cazan au venit în completarea talentului şi a chefului de viaţă ale artistului, iar rezultatul a fost o explozie de ritmuri perfect studiate.

Aflat în garajul în care artiştii îşi aduc aminte de începuturi şi Ţăndărică şi-a adus aminte de începuturile lui în muzică şi de plecarea în Germania.

“În anii ‘60-‘70 am trecut de la Roşu şi Negru la Phoenix. Au avut nevoie de mine cei de la Phoenix şi aşa s-a întâmplat minunea. … Din ţară am plecat ascunşi în nişte boxe, a fost o seară minunată. Am fost atât de inconştienţi să părăsim ţara într-un moment în care nici muzica nu părăsea România. Am avut nişte emoţii incredibile la graniţa România-Serbia. O să scriu o carte la un moment dat despre asta.”, i-a povestit Ovidiu Lipan Ţăndărică lui George Zafiu.

După show-ul oferit de maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică, Garajul Europa FM se pregăteşte de un nou concert. Pe 26 octombrie, VAMA concertează în cel mai muzical garaj.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *