Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ovidiu Ioanitoaia revine in forta cu “Recursul Etapei” duminica la GSP TV

Toate inimile bat pentru fotbal! Desigur, şi a lui Ioaniţoaia! Aşteptarea s-a încheiat! Duminica aceasta, de la 23.15, Ovidiu Ioaniţoaia revine la GSP TV cu “Recursul Etapei”.

Timp de nouă etape din retur, cea mai longevivă emisiune din media românească post-revoluţionară nu a fost în grila GSP TV. Pauza a fost cauzată de intervenţia pe cord deschis suferită de Ovidiu Ioaniţoaia la o clinică din Stuttgart. Acolo, echipa condusă de medicul Adrian Ursulescu i-a făcut directorului Gazetei Sporturilor două by-pass-uri. Ovidiu Ioaniţoaia nu vrea să rămână însă departe de fotbal: "Probabil că mulţi ar prefera să stea deoparte. Nu şi eu. Vă aştept dumincă la GSP TV!”

Acesta este al 19-lea sezon în care cel mai influent jurnalist sportiv al momentului realizează “Recursul etapei”. Duminică, de la 23.15, imediat după Rapid-Steaua, “Recursul etapei” va oferi telespectatorilor toate culisele meciului care poate decide campioana României. Invitaţii lui Ovidiu Ioaniţoaia vor fi Bogdan Stelea, Laurenţiu Reghecampf şi Marius Alexe.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *