free download 78 travel guides written by experts

Ovidiu Ioanițoaia, Marius Niculae și Leonard Doroftei vin la “Te pui cu blondele?”

Ovidiu Ioanițoaia, Marius Niculae și Leonard Doroftei sunt invitații lui Dan Negru joi, 9 iunie, de la ora 20.30, la o nouă ediție a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”. Iar confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul emisiunii va fi condimentată, ca de obicei, cu dezvăluiri din viața celor trei invitați.

Astfel, Ovidiu Ioanițoaia va povesti cum a obținut primul interviu cu Henri Coandă, celebrul inventator român al motorului cu reacție, în 1967, o dată cu revenirea acestuia definitiv în țară, Marius Niculae își va aminti de perioada în care l-a avut coleg de cameră pe Cristiano Ronaldo, iar Leonard Doroftei își va aduce aminte cum a ratat o  tranzacție imobiliară foarte profitabilă în Canada, la Montreal.

Pentru că Ovidiu Ioanițoaia a fost, după ce a absolvit facultatea, “controlor pe tramvai”, una dintre blonde îi va provoca pe cei trei invitați să spună cât cred ei că mai costă o călătorie cu RATB-ul. Cine va da răspunsul corect, telespectatorii vor afla joi, de la ora 20.30. Tot atunci, întrebarea vedetă le va fi adresată celor trei invitați și blondelor deopotrivă de cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu.

Care dintre cele două “tabere” va ieși câștigătoare din confruntarea “arbitrată” de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 9 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *