free download 78 travel guides written by experts

Over 10

Primul concurs din România unde doar cei cu “greutate” contează !!!

Avem reviste cu mii de cititori , avem site-uri cu sute de vizitatori zilnic şi avem începând din martie o televiziune de pescuit şi vânătoare. Avem campioni, vicecampioni şi sute de participanţi la concursurile de peste an, avem lacuri superbe şi exemplare de crap de invidiat… nu în ultimul rând avem asociaţii, cluburi şi o viitoare federaţie…suntem unici prin dorinţa de a câştiga, încrâncenarea din concursuri şi mulţimea de iubitori ai carpfishingului. E timpul să fim unici şi la nivel de concursuri:
< OVER 10 >
Primul concurs din România unde doar cei cu “greutate” contează !!!
Locaţia : Periş- Podişor 1
Data : 25-28 septembrie
Număr echipe : 14 ( 28 pescari cu drepturi depline )

Ideea concursului a plecat de la Cristian Surdu – “Mosharu”, administratorul Crap-One, pasionat pescar de crap şi a fost promovată încă din primavara acestui an prin intermediul site-urilor de specialitate. Pe parcurs, televiziunea de nişă The Fishing and Hunting Channel s-a implicat în organizarea concursului prin reprezentantul acesteia, Victor Hodorog. Mulţi adepţi ai pescuitului la crap au visat şi încă mai visează la marea captură şi doborârea recordului personal. Periş- Podişor 1, poate împlini visul oricăruia dintre aceştia la Over 10.

Deţinând 750 de crapi cu greutaţi cuprinse între 5 şi 26,7 kg, 200 de bucaţi dintre aceştia având între 11 şi 18 kg, iar vedetele incontestabile, 20 de exemplare au greutăţi cuprinse între 20 -26,7 kg , Periş- Podişor 1 este gazda de succes a competiţiei Over 10, prin amabilitatea administratorului său Dl Ing. Albăstroiu.

Deşi organizatorii au promovat acest concurs ca unul amical, trebuie ştiut că pe lângă încercarea de doborâre a recordului personal, cele 14 echipe vor lupta şi pentru premii în bani şi produse. Premiile anunţate pe site-uri sunt suplimentate prin vouchere de la sponsori, ceea ce face ca acest concurs să fie încă o dată inedit.

Începând cu Over 10, prin implicarea postului de televiziune Fishing and Hunting Channel în organizare, se încearcă implicarea cât mai activă a sponsorilor – magazine de profil cât şi a partenerilor media, site-uri, reviste, televiziuni în promovarea şi susţinerea competiţiilor sportive din România în vederea atingerii nivelului de promovare şi sponsorizare a competiţiilor externe.

De asemenea, tot ca o noutate, toţi iubitorii pescuitului la crap sunt invitaţi să participe alături de cele 14 echipe la faţa locului, în timpul concursului între orele 10-18, dar şi la demonstraţiile de echipament şi nadă din partea sponsorilor cât şi la festivitatea de premiere de Duminică 28 septembrie ora 13:00. Sunt invitaţi pescari amatori şi profesionişti, reporteri şi gazetari interesaţi de fenomenul carpfishing din România. Invitaţii vor avea posibilitatea să participe la o tombolă organizată în cadrul festivităţii de premiere şi care va avea ca premii produse de pescuit la crap. Înscrierea la tombolă se va face încă din timpul concursului şi va fi disponibilă tuturor vizitatorilor.

Ar mai fi de adăugat că organizatorii concursului pun la dispoziţie spaţii publicitare în cadrul competiţiei, dar şi în cadrul emisiunilor realizate de Fishing and Hunting Tv, tuturor celor interesaţi de promovarea produselor de profil şi nu numai. Organizatorii pot fi contactaţi pe următoarele adrese de email : contact@crap-one.ro si victor.hodorog@tematic-cable.ro.

Crap-one & Fishing and Hunting vă aşteaptă la un eveniment inedit în România, spectaculos prin natura capturilor aşteptate şi implicarea media deosebită.

Fir întins şi capturi record !!!

Bucuresti, 17.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *