Kinodiseea

OVB Romania te invata sa administrezi cu mana forte banii pentru care muncesti din greu

Poti sa ai studii superioare si sa nu iti administrezi eficient banii pentru care muncesti din greu. Am amici care nu se ajung de la un salariu la altul si nu scapa fara imprumuturi. Cunosc oameni care cheltuiesc enorm pe obiecte de lux care ar putea sa mai astepte si ignora prioritatile.

In opinia mea, intai iti faci o asigurare de viata sau de sanantate, pentru locuinta sau pensie facultativa si dupa aceea iti cumperi o masina de lux. Sigur esti tentat sa tii in mana cel mai scump telefon al momentului, dar uiti ca viata si sanatatea sunt cele mai de pret bunuri si ca le poti pierde in orice moment.

In momentele de tinerete si de glorie deplina parca totul iti surade: ai cariera, esti in centru atentiei, castigi bine si esti si frumos si sanatos.

Dar tocmai cum se intampla in viata, cand intr-o zi cu soare, incepe o furtuna din senin sau intr-o casa iubitoare apare prima cearta, la fel si echilibrul tau poate fi spulberat de necunoscut.

sursa foto

Nu risipi timp, dar nu risipi nici resurse, fiindca iti va parea rau de tot ce ti s-a scurs printre degete!

Daca nu te pricepi la finante, apeleaza la un consultant OVB Romania si in cadrul consultantei gratuite, comunica-i asteptarile tale.

Ei sunt indreptatiti sa iti dea sfaturi si sa medieze asigurarile tale prin cei 50 de ani de succes ai firmei pe plan mondial si cele aproape 4 milioane de clienti multumiti, dar si prin cei 100 de parteneri de nadajde pe care ii are in Europa. OVB nu este doar o firma in care gasesti experti finaciari geniali, ci si puterea de a implementa solutiile financiare oferite clientilor.

Nu vei fi activ toata viata si nu poti prevedea ce iti rezerva viitorul. Poti sa fii disponibilizat, iar tu ai rate la casa pana la 60 de ani, te poti imbolnavi si esti obligat sa stai mai mult in concedii medicale. Cel mai frustrant ar fi insa sa te imbolnavesti grav si sa nu ai bani sa te tratezi in cele mai bune clinici din tara.
Sa nu ti se faca analizele la timp, fiindca se sta la coada la analize si sa nu poti fi operat de catre cel mai bun specialist al momentului, fiindca lucreaza la clinici particulare.

Iata de ce consider ca pe primul loc in topul asteptarilor pe care le ai de la viata trebuie sa fie asigurarea de viata sau de sanatate.

Discuta cu expertii financiari OVB acest lucru si roaga-i sa iti gaseasca asigurari eficiente. Dupa ce ai asigurat sanatatea si viata, ocupa-te de locuinta! Nu poti sta fara un acoperis deasupra capului, de aceea locuinta este prioritara. Clima instabila, fenomenele extreme sunt motive serioase sa te determine sa ii suni acum si sa ii rogi sa iti medieze cea mai eficienta asigurare a casei.

Viata si sanatatea, apoi casa si nu uita: batranetea! Nu te vei juca mereu in bani ca acum. Cat esti tanar ai si salariu si lucrezi si in plus, energia este inepuizabila si nu dai banii pe medicamente sau spitalizari.
Un expert financiar OVB te va sfatui sa depui lunar o suma pentru pensia facultativa si sa iti optimizezi cheltuielile in orice moment al vietii.

Cert este ca nu esti singur cu finantele tale intr-o lume plina de tentatii, ci ai alaturi experti bine pregatiti si o firma care a facut istorie in sensul pozitiv la cuvantului in ceea ce priveste medierea asigurarilor.
Trebuie sa iti mai spun ca de 50 de ani, toate persoanele care au avut asigurari intermediate de reprezentantii OVB au fost foarte multumite si si-au primit toti banii prevazuti in contract.

De cand OVB Allfinanz România isi desfasoara activitatea aici, la noi, batranetea nu mai este perceputa ca o povara, iar oamenii nu mai fac credite peste credite, ci economisesc, fara sa simta acest lucru si sa duca o viata austera.

Asigurarile reprezinta cea mai eleganta forma de economisire, fiindca se desfasoara pe o perioada lunga si cu sume mici, pe care de regula le cheltuiesti la o iesire in mall.

Am citit un articol in Libertatea care m-a convins sa nu astept pana mai sunt 10-15 ani pana la pensionare sau la batranete, ca sa am timp sa strang mai multi bani.

Evident ca nu strang bani plangandu-mi de mila si gandindu-ma cu pesimism la tot ce este rau, ci cu bucuria omului care, daca are sansa sa traiasca mult si sa se bucure de o sanatate de otel, isi va face copiii si nepotii fericiti si va calatori in toata lumea.

Da, am vazut turisti din Israel care venisera in toamna aceasta la Sinaia si se bucurau de orice moment din viata lor. Erau trecuti de 70 de ani, veseli, mobili si se bucurau de viata, asa cum ne bucuram noi de ultimele zile insorite inainte de venirea toamnei cu bruma, ploi si vant rece.

Articol de Mihai A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *