Shadow

OTP Bank majorează din nou dobânzile la depozitele la termen în lei pentru persoane fizice

OTP Bank România majorează rata dobânzilor la depozitele la termen în lei, cu scopul de a promova planificarea financiară responsabilă printr-o ofertă competitivă și atractivă.

Astfel, dobânzile pentru depozitele la termene de 1 și 3 luni au fost majorate cu 0,4% și 1,10%, ajungând până la 5,10% și, respectiv, 6,10%.

În același timp, clienții beneficiază de ZERO comisioane de deschidere, lichidare și retragere numerar. Cel din urmă beneficiu se aplică în cazul retragerilor de numerar provenite din depozitele la termen la data scadenței, constituite pe maturități mai mari de o lună.

OTP Bank sediu

Noile rate de dobândă sunt valabile pentru toți clienții persoane fizice, fiind accesibile atât pentru reînnoirea depozitelor existente, cât și pentru deschiderea unor depozite noi.

Depozitele pot fi accesate atât în cadrul sucursalelor, cât și prin canalele digitale ale băncii.

Clienții care optează pentru deschiderea depozitelor prin serviciul de Mobile Banking – SmartBank – sau prin serviciul de Internet Banking – OTPdirekt – vor beneficia de un bonus de +0,2%, însemnând în total o dobândă de până la 6,30% pentru depozitele la termen constituite pentru trei luni, în lei.

Mai multe informații despre depozitele la termen OTP Bank pot fi regăsite AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.