free download 78 travel guides written by experts

Otilia paraseşte competitia Next Top Model

Cu o atitudine de fair play, dar cu o minã foarte tristã, Otilia a pãrãsit asearã competiţia viselor. Fiind de mai multe ori pe punctul de a fi eliminatã din cauza firii sale extrem de introvertite, aceasta nu a reuşit sã se schimbe nici mãcar de dragul modellingului.

Cea de-a şaptea ediţie a show-ului Next Top Model by Cãtãlin Botezatu a propus o abordare extrem de îndrãzneaţã pentru cele 6 concurente rãmase în competiţie: o prezentare de costume de baie, la -28 de grade, pe un lac îngheţat.

În ciuda frigului teribil, fetele s-au descurcat excelent, cu excepţia Mãdãlinei care a bãgat în sperieţi toatã echipa: a leşinat de peste 20 de ori în urma unei hipotermii asociate unui atac de panicã. Deşi Mãdãlina se aştepta sã fie eliminatã în urma cumulului de probleme, decizia juriului a fost aceea de a o elimina pe Otilia.

Fire extrem de sensibilã şi introveritã, bãnãţeanca nu a reuşit sã treacã peste lipsa încrederii în sine, iar acest lucru transpare şi din fotografiile sale. Cum modelling fãrã atitudine nu se poate face, aceasta a fost nevoitã sã pãrãseascã competiţia.

Abţinându-şi cu greu lacrimile atunci când a trebuit sã anunţe decizia juriului, Cãtãlin a mãrturisit cã Otilia l-a impresionat cu frumuseţea sa, însã înãlţimea nu o ajutã deloc. Plinã de optimism, frumoasa bãnãţeancã se motiveazã spunând cã nu va renunţa sã lupte pentru visul ei.

Astfel, competiţia devine din ce în ce mai acerbã, concurentele fiind dispuse la orice sacrificiu pentru a ajunge top model internaţional. Cum se vor descurca în continuare cele 5 fete rãmase în competiţie, telespectatorii vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, pe Antena 1 la Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Bucuresti, 18.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *