free download 78 travel guides written by experts

Otilia din “4, 3, 2”, fata in fata cu Andreea Marin Banica

la Realitatea TV

Interviu în exclusivitate cu actriţa Anamaria Marinca, realizat în Germania, pe platourile noului său film – “The Countess”

Realitatea TV le-a pregătit telespectatorilor săi o surpriză pentru seara de Înviere. Un interviu pe care Andreea Marin Bănică l-a realizat în calitate de membru al juriului în proiectul “ Zece pentru România” cu actriţa Anamaria Marinca va fi difuzat sâmbătă, 26 aprilie, începând cu ora 19:15. Întâlnirea dintre Andreea Marin Bănică, director editorial al revistei Business Woman, şi interpreta Otiliei din filmul de succes “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” a avut loc în Germania. Filmarea a fost realizată în exclusivitate pentru Realitatea TV în inima Saxoniei, pe platourile noii producţii internaţionale “The Countess“, având în distribuţie nume mari ale cinematografiei mondiale, precum William Hurt – câştigător al premiului Oscar – şi Julie Delpy, cunoscută atât ca actriţă, cât şi ca regizoare şi scenaristă. Interviul va fi difuzat în două Ediţii Speciale: pe 26 aprilie între 19:15 şi 20:00 şi, în reluare, în a doua zi de Paşte, pe 28 aprilie, între orele 22:15 şi 23:00. În acest program vor mai apărea regizorul filmului “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile“, Cristian Mungiu, dar şi actriţa şi regizoarea filmului “The Countess”, Julie Delpy.
   
Despre întâlnirea cu Anamaria Marinca, Andreea Marin Banică spune: “Am întâlnit într-un singur om două calităţi pe care arareori le găseşti împreună: modestie şi talent. Deşi palmaresul impresionant pe care îl are deja Anamaria Marinca la vârsta aceasta  te face să te aştepţi a te întâlni cu o «divă» în devenire, primeşti în schimb o rafinată lecţie de viaţă. De ziua ei, când a fost realizat interviul, Anamaria Marinca ne-a făcut ea însăşi un dar: un interviu de suflet.h
   
Celebritatea actriţei Anamaria Marinca, acum în vârstă de 30 de ani, a atins cota maximă după lansarea în 2007 a filmului regizat de Cristian Mungiu. Pelicula a fost recompensată cu numeroase premii internaţionale, printre care şi celebrul “Palme d`Or”, cea mai importantă distincţie a Festivalului de Film de la Cannes.
  
Artista a primit de două ori la rând, în ianuarie şi în februarie, titlul de “cea mai iubită româncă” la “Bursa Valorilor Româneşti” din cadrul proiectului Realitatea TV “10 pentru România”. Anamaria Marinca a mai fost distinsă cu un premiu BAFTA (echivalentul britanic al Oscarului) pentru rolul din filmul “Sex Traffic” şi a apărut în pelicula lui Francis Ford Coppola “Youth without Youth”.

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *