free download 78 travel guides written by experts

Orlando de la Radio 21 concureaza la Eurovision

Deja celebru pentru melodiile pe care le compune și le parodiază, Orlando, care face echipă în fiecare dimineață cu Craioveanu, Dinculescu și DJ Andi s-a înscris la Eurovision cu o piesă bombă, la insistențele colegilor de la PatruLA 21. Piesa compusă și interpretată de iubitul DJ de radio se numește „Mi s-a aplecat” iar proiectul s-a născut după ce băieții de la PatruLA 21 au ascultat piesa înscrisă la Eurovision de Matilda Pascal Cojocărița. Orlando a interpretat piesa folosindu-se de celebrul personaj pe care îl aduce la viață, în fiecare zi, la PatruLA 21: Ionuț Golănescu.

„Piesa pe care am compus-o se înscrie în genul rap-ului mioritic și conține cuvinte-cheie precum șură, cârnat, mândruță. Fac un apel pe această cale, către toți românii să mă susțină printr-un like pe youtube”, a spus Orlando.

Piesa „Mi s-a aplecat”, marca Orlando, poate fi ascultată aici:
//youtu.be/qcBoQ78esNw.

Craioveanu, Dinculescu și DJ Andi spun că vor fi alături de colegul lor și îl vor susține până în pânzele albe: „Este cea mai tare piesă din România, la momentul actual, pentru că reușește să cuprindă chintesența, afluența și efervescența celor care suferă de românism. Românismul este o afecțiune descrisă foarte bine în balada Miorița”, a spus Craioveanu, care a adăugat că el ascultă piesa pe „repeat” în mașină și crede cu convingere că „Mi s-a aplecat” are șanse reale să ajungă în finala de Copenhaga.

Piesa lui Orlando a fost înscrisă, astăzi, la preselecția națională, iar pe 19 și 20 februarie juriul va alege cele 12 melodii finaliste.

Eurovision are loc, anul acesta, la Copenhaga, în Danemarca, pe 6 şi 8 mai (semifinalele) şi 10 mai (finala). România va concura în cea de-a doua semifinală.

PatruLa 21, cu Craioveanu, Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00.

Bucuresti, 14.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *