free download 78 travel guides written by experts

Orientarea sexuala a unei concurente, motiv de disputa la Next Top Model

Cine este frumoasa despre care se spune că ar fi bisexuală?

Discuţii din ce în ce mai aprinse la Next Top Model. Rivalităţile îşi spun cuvântul, iar micile bârfe şi picanterii nu întârzie să apară între frumoasele domnişoare. Deşi competiţia se află abia la început, lupta profesională de pe podium pare deja să fie dublată şi de o luptă de culise. Confruntările de orgolii şi opiniile acide încep să se resimtă în rândul concurentelor, iar simpatiile şi antipatiile sunt lesne de văzut. Ultima “bârfă” o are ca protagonistă pe Ramona, care, în urma unui conflict cu Barbara, a ajuns subiectul unei discuţii picante.  Orientarea sexuală a Ramonei pare să fie o temă de dezbatere foarte aprinsă între fete.

“Eu am impresia că ea-i cam bisexuală, frate. Ori e aşa, ori nu e aşa. Când o vezi, vorbeşte cineva de sărutat şi zice “mai bine te săruţi cu mine”. Faza cu Lavinia şi Otilia… Glumea Lavinia că a făcut nu ştiu ce cu Otilia şi spune Ramona “vai fată, mai bine o făceai cu mine”. Ok, glume glume, dar prea…” povesteşte Barbara nervoasă.

“Noi chiar credem că este bisexuală. Prea multe….S-a dat la Barbara cel mai mult, sincer” a mărturisit şi Diana.

În final, comentariile despre orientarea ei sexuală au ajuns şi la urechile Ramonei. În faţa camerelor de filmat, concurenta a dat cărţile pe faţă, clarificând dilema fetelor. Bineînţeles, din moment ce fetele au provocat-o la astfel de mărturisiri, Ramona a speculat la rândul ei ocazia de a ataca. Ea s­-a născut în Bucureşti, iar cele venite recent abia descoperă nişte lucruri.

“Ce e o problemă să fii bisexual sau nu înţeleg acum…Care este problema, ce, vrea şi ea probabil, nu? Eu ştiu sigur unde m-am născut, în Bucureşti, ele abia au venit aici şi abia descoperă nişte chestii. În fine… Orientarea mea sexuală nu este bisexuală, din nefericire pentru Barbara, poate îşi doreşte sau chiar nu am idee de ce a zis lucrul aceasta” a spus la rândul ei Ramona.

Ce alte picanterii au mai apărut între frumoasele concurente, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *