free download 78 travel guides written by experts

„ORFANI” de Dennis Kelly la Teatrul ACT

Cât de departe poți merge pentru a-i proteja pe cei dragi?

Teatrul ACT și Asociația ProDrama prezintă thrillerul psihologic „ORFANI” de Dennis Kelly, în regia Elenei Morar. Joi 10 aprilie, la ora 19:00, publicul este așteptat la un spectacol care explorează modul în care traumele copilăriei și violența în mediul urban pot influența viața liniștită a unei familii. Distribuția este formată din Simona Cuciurianu, Ionuț Grama și Laurențiu Bănescu.

Helen (Simona Cuciurianu) și Danny (Ionuț Grama) iau cina în apartamentul confortabil situat într-un cartier rău famat dintr-un oraș britanic. Dar seara le este dată peste cap de Liam (Laurențiu Bănescu), fratele lui Helen, care apare brusc la ușă într-o ipostază surprinzătoare, însoțită de explicații pe măsură. Urmează o noapte de dezvăluiri și decizii care amenință să destrame, încetul cu încetul, lumea liniștită a cuplului.

Teatrul ACT și Asociația ProDrama prezintă în premieră în România piesa „ORFANI” de Dennis Kelly, într-un spectacol care promite să țină publicul cu sufletul la gură, ridicând simultan probleme morale și sociale relevante – loialitatea față de familie, responsabilitatea morală față de comunitate, răspunderea în fața legii, discriminarea și violența în mediul urban. Regia este semnată de Elena Morar.

Autorul Dennis Kelly este unul dintre cei mai interesanţi dramaturgi contemporani din Marea Britanie, cunoscut pentru piesele sale „Love and Money“, „DNA“, „Orphans“, dar mai ales pentru scenariul sitcomului „Pulling“ (BBC) care a câştigat British Comedy Award în 2008.

Traducerea: Deea Avram
Cu: Simona Cuciurianu, Ionuț Grama, Laurențiu Bănescu
Regia: Elena Morar
Scenografia și afișul: Tudor Prodan

Durata: 1h35 min (fără pauză)

Bucuresti, 04.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *