free download 78 travel guides written by experts

Orchestra “Sinfonia Bucuresti” – pentru evenimentele memorabile de Craciun

In ajunul sarbatorilor de iarna orice companie, mare sau mica, doreste sa realizeze ceva special: un eveniment despre care sa se vorbeasca peste an, la care angajatii si partenerii de afaceri sa se simta foarte bine. Orchestra particulara "Sinfonia Bucuresti" aduce o nota de sobirietate, stil si eleganta oricarui eveniment prin momente de neuitat – in formatie completa sau restransa, in sali speciale ori la sediul organizatiei. Infiintata in 1990 de catre cunoscutul si apreciatul dirijor Florin Totan, orchestra particulara a reprezentat la vremea respectiva prima initiativa privata, nu numai in muzica dar si in cultura romaneasca.

In toti acesti 17 ani de existenta, orchestra a sustinut aproximativ 200 de concerte in cele mai importante sali din Bucuresti, avand invitati de prestigiu (dirijori si solisti) din toata lumea. De asemenea "Sinfonia Bucuresti" a sustinut concerte la nivel inalt pentru presedintie si guvern sau cu ocazia  vizitelor (la nivel inalt ale) unor inalti demnitari in Romania, si a  concertat in fata celor mai mari lideri politici ai lumii la "Forumul de la Crans Montana" – Elvetia (in 1999 si 2000). In mai 2007, alaturi de maestrul Zamfir, a reprezentat Romania la "Zilele Bucurestiului" de la Viena intr-un concert extraordinar. Orchestra a participat la zeci de manifestari mondene cu muzica de atmosfera.

Orchestra pune la dispozitia celor interesati servicii diferite, menite a se adapta oricarei situatii si oricarui buget:

1. CONCERT DE CRACIUN (orchestra mica sau cvartet), la sediu sau in sala de concert cu:
·    MUZICA DIN FAMILIA STRAUSS (polci, marsuri, valsuri) – cu orchestra mare;
·    MUZICA AMERICANA DE PE BROADWAY (pop, jazz, rock, folk, Scott Joplin si muzica din filme) – Florin Totan fiind singurul dirijor din Romania care detine aceste partituri;
·    MUZICA CLASICA(Bach, Vivaldi-"Anotimpurile", Bocherini, Mozart, J.Strauss);
·    COLINDE ROMANESTI
Concertul poate avea loc la sediul firmei Dvs (cum am facut pentru ING Barings, CEC si City Bank) sau in sala de concert, si se adreseaza angajatilor si clientilor Dumneavoastra. Concertul poate fi urmat cadouri si de un cocktail.
2.CONCERT DE GALA
Orchestra canta si la concerte ample, de gala, perfecte pentru evenimente majore din viata companiei Dvs (intr-una din salile importante ale capitalei) sau pentru actiuni umanitare, caritabile.

3. MUZICA AMBIENTALA SI DE DIVERTISMENT
Muzica ambientala si de divertisment este potrivita pentru momentele importante in viata institutiei Dvs: aniversari, zile festive, semnarea unor contracte, deschiderea unor filiale, sosirea unor delegatii din strainatate, congrese si conferinte, cocktail-uri si receptii, etc.. iar pentru toate acestea va putem pune la dispozitie, in functie de spatiu si buget, orchestra noastra de camera (10-15 persoane) sau cvartetul nostru de solisti, si putem oferi orice fel de muzica (dar ne axam in principal pe muzica clasica, care ofera manifestarii Dvs civilizatie si distinctie!). Intrucat am fost si suntem primii pe piata cu acest gen e manifestari, am primit si denumirea de "orchestra de protocol a Bucurestiului".

Cate idei – atatea posibilitati oferite de Orchestra "Sinfonia Bucuresti"!
Pentru mai multe informatii si comenzi concerte,
Florin Totan
Dirijor si Director
Tel./Fax: 021.4603364
Mobil: 0722.261429

Bucuresti, 02.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *