free download 78 travel guides written by experts

Orbit lansează provocarea primăverii pe Instagram

Orbit a decis să-i motiveze pe cei încă amorţiţi după trecerea iernii şi care își doresc să fie mai activi. De aceea, a lansat o provocare specială, aceea de a merge pe jos cât mai mult. Influencerii Diana (Fabmusediana) și Otravă (Bloguluotrava), ambasadorii campaniei #ProvocareaOrbit, se vor întrece, între 25 martie și 7 aprilie 2019, în pașii parcurși. Fanii se pot alătura competiției alături de #TeamFabDiana sau de #TeamOtrava, iar recompensa cea mai mare va fi, cu siguranță, starea de bine. Trei dintre cei mai harnici membri ai fiecărei echipe vor primi câte un abonament trimestrial la World Class. Va exista, de asemenea, și o competiţie în magazine, având ca premii 1.000 de genţi sport Orbit și 10 abonamente anuale la World Class. Află mai multe la www.mestecaorbit.ro/orbitchallenge.

Starea de bine – cea mai bună recompensă

“Prin această campanie, Orbit îşi propune să valorifice evoluția naturală a brand-ului, punând accent pe importanţa unui zâmbet sănătos, a legăturii acestuia cu senzația de respirație proaspătă şi, în general, cu încrederea în sine ce vine împreună cu aceasta. Guma de mestecat fară zahăr poate în același timp servi ca recompensa atunci când ne hotaram să adoptăm un stil de viață mai sănătos și mai activ”, a declarant Denisa Žideková, Brand Manager Orbit pentru Europa Centrală.

#ProvocareaOrbit

Celebrii influenceri Fabmusediana, blogger de beauty și fashion, și Bloguluotrava, blogger și călător, au devenit ambasadori pentru #ProvocareaOrbit. Deși în lumea reală formează un cuplu, odată începută competiția, cei doi se vor transforma în inamici. În următoarele două săptămâni, ei se vor întrece pentru un număr cât mai mare de pași și îi vor invita pe fanii lor să li se alăture. Află ,mai multe vizitând contul de Instagram Orbit România.

Între timp, Orbit va prelua rolul de arbitru imparțial și se va ocupa de toate detaliile. Pe durata competiției, Orbit va urmări cum se descurcă echipele, cine conduce, etapele competiției și numărul de pași parcurși. La final, trei membri din fiecare echipă cu cel mai mare număr de pași parcurși, vor primi, în semn de mulţumire, câte un abonament trimestrial la World Class. În cadrul campaniei ai șansa să câștigi una dintre cele 1000 de genţi sport Orbit și unul dintre 10 abonamente pentru un an la World Class . Tot ceea ce trebuie să faci este să cumperi produse Orbit în valoare de minimum 10 lei , în perioada 11 martie-20 aprilie 2019, să înregistrezi pe www.mestecaorbit.ro/orbitchallenge bonul fiscal și să aștepți rezultatele competiției. Campania va fi susținută prin activări in-store, acțiuni de PR și, de asemenea, pe canalele de social media atât ale brandului Orbit, cât și ale ambasadorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *