Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Orbit a fost alături, pentru al cincilea an consecutiv, de comunitatea SOS Satele Copiilor

Tinerii din comunitatea SOS au primit peste 140 000 RON

Pentru al cincilea an consecutiv, Orbit a colaborat cu SOS Satele Copiilor, pentru a ajuta tinerii defavorizați, prin campania ,,Ajută-i să strălucească”. Proiectul ajută adolescenții sprijiniți de SOS Satele Copiilor în tranziția către viața de adult. Până în prezent, Orbit a donat 773 488 Ron pentru această cauză și a adus un plus de strălucire zâmbetelor tinerilor aflați în grija Comunităților de Tineri SOS Satele Copiilor.

Orbit logo

Prin campania de anul acesta, care s-a desfășurat între 5 octombrie și 29 noiembrie 2020, Orbit a donat 140 000 RON și s-a adresat atât tinerilor din Comunitățile de Tineri SOS, cât și celor proveniți din familii dezavantajate, beneficiari ai SOS Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți. SOS Satele Copiilor ajută tinerii să se integreze în societate, încurajându-i să fie responsabili, independenți, ajutându-i să își găsească un serviciu și încurajându-i să comunice cu autoritățile, să dezvolte relații cu oamenii și să își găsească o locuință atunci când încep viața pe cont propriu. Fondurile din acest an au fost menite să ajute tinerii, să aducă puțină strălucire în viața acestora.

,,Suntem onorați să fim parte dintr-un astfel de proiect. La Orbit, dorim să îi ajutăm pe cei care au mai multă nevoie și să aducem un zâmbet copiilor. Dorim să le mulțumim celor care s-au implicat în cadrul acestui proiect și așteptăm cu nerăbdare următoarea colaborare cu SOS Satele Copiilor,” a declarat Anca Țăran, Orbit Customer Marketing Expert Central Europe.

Diana Podaru, Director SOS Satele Copiilor a declarat: ,,Dorim să mulțumim echipei Mars Romania pentru implicare și ajutor. Nu este ușor să devii adult, să ai o viață înainte, dacă nu îți cunoști potențialul și nu simți că ai un sprijin alături. Ne dorim ca tinerii vulnerabili să nu fie nevoiți să treacă prin astfel de dificultăți și ne bucurăm că reușim să fim acolo pentru ei, cu sprijinul Mars Romania și Orbit. Donația ne va ajuta în efortul de a sprijini tinerii în tranziția către viața de adult și a adus deja multe zâmbete tuturor celor din Comunitățile de Tineri SOS și din comunitățile vulnerabile în care acționăm.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *