free download 78 travel guides written by experts

„Orasul de sticla”, cartea a treia din seria „Instrumente mortale”

de Cassandra Clare la Editura LEDA

Oraşul de sticlă de Cassandra Clare

Traducere din limba engleză şi note de:
Cristina Jinga
Nr. pagini: 480
Format: 13 x 20 cm,
Copertă cartonată cu supracopertă
Preț: 49,90 lei

Preț redus 25%: 37,43 lei

Stranie, întunecată şi sexy!

● Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller
● În curând, seria va fi ecranizată, având-o pe Lily Collins în distribuţie
● Stephenie Meyer, autoarea hitului internaţional Amurg, este fan declarat al acestei serii
● Seria este comparată cu celebrele Harry Potter şi Buffy, Spaima vampirilor
● Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vând cu succes onlineVremea marilor decizii a sosit!

Seria Instrumente mortale continuă să-i fascineze pe cititorii de urban fantasy cu cel de-al treilea şi mult aşteptatul volum – ORAŞUL DE STICLĂ!

Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?

Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre — chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat — în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge?

Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze — indiferent de preţul pe care va trebui să-l plătească?

„Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” – Stephenie Meyer, autoarea seriei Amurg

„Stranie, întunecată şi sexy. Una dintre cărţile mele preferate.” – Holly Black

„Funky şi cool…una dintre cele mai reuşite saga post-Buffy. Un hit!” – Christopher Golden

Din aceaşi serie au mai apărut:


Orasul Oaselor
Cartea întâi

Orasul de Cenusa
Cartea a doua

De aceeaşi autoare:

Seria DISPOZITIVE INFERNALE

O serie care anticipează aventurile din Instrumente mortale


Îngerul mecanic
Cartea întâi

Prinţul mecanic
Cartea a doua

Serii recomandate de: COOL Girl

Cassandra Clare s-a născut la Teheran, în Iran, din părinţi americani. O mare parte din copilărie şi-a petrecut-o călătorind în întreaga lume împreună cu familia (inclusiv în Himalaya). Cărţile au fost prietenii ei ceimai buni – oriunde se ducea, avea cu ea o carte. Anii de liceu şi i-a petrecut la Los Angeles, perioadă în care scria povestiri ca să-şi amuze colegii, inclusiv un roman intitulat The Beautiful Cassandra (Frumoasa Cassandra), inspirat de povestirea cu acelaşi titlu de Jane Austen (de unde şi-a luatmai târziu şi pseudonimul literar). După încheierea studiilor, Cassie a locuit la Los Angeles şi New York, unde a lucrat la diverse reviste. În 2004, inspirată de peisajul urban al Manhattanului, locul ei favorit, a început să scrie primul ei roman, Oraşul Oaselor, iar din 2006 s-a dedicat exclusiv scrisului.

Pentru a afla mai multe despre seriile Instrumente mortale şi Dispozitive infernale, dar şi despre autoare, vizitaţi mortalinstruments.com, infernaldevices.com şi cassandraclare.com.

Bucuresti, 09.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *