free download 78 travel guides written by experts

„Oraşul Animalelor” s-a redeschis in weekend pentru toti iubitorii de animale!

GIA (Group Initiative for Animals) a redeschis in Parcul Carol portile unei constructii deosebite: “Orasul Animalelor”

Stropii de ploaie s-au abatut si peste locuitorii cu patru labute din Orasul Animalelor, dar acestia nu s-au dat dusi de la distractie! Concursurile haioase i-au tinut aproape pe latratori si mieunatori, precum si pe stapanii lor bipezi!

S-a desemnat cel mai lung sarut intre caine si stapanul lui, iar castigatorul a fost un cane corso de serviciu (care lucreaza in interventii de salvare si paza). Cel mai frumos caine adoptat, cel mai educat catel, cel mai needucat catel, covorul fermecat, freestyle, pista ispitelor, toate concursurile au avut participanti de nadejde si premii pe masura! Dresorii Catalin Cornea si Robert Mocanu au facut un adevarat spectacol din momentele de dresaj si au si discutat cu stapanii de animale prezenti despre elementele importante din educatia unui caine.

Nu au lipsit de la eveniment Miki si Razvan, mari iubitori de animale si buni prieteni ai asociatiei GIA – Group Initiative for Animals. Ei au venit insotiti de Zuzu si Mitzi si s-au bucurat alaturi de noi de toate surprizele pregatite.

Asociatia “Bucurestiul meu drag” a pregatit o expozitie de fotografie pe tema “Oameni si animale”, promovand de asemenea adoptiile animalelor fara stapan. Tot in categoria expozitiilor inedite a fost si cea pregatita de elevii “Little London School”, cu figurine din hartie reprezentand animale din diverse perioade si zone geografice. Nici in muzeul din Orasul Animalelor nu ne-am plictisit, pentru ca Muzeul Grigore Antipa a prezentat exponate in chillimbar si materiale informative.

Centrul de plasament a fost plin de pisici si catei care isi doreau sa ajunga intr-o familie, iar 23 dintre ei chiar au fost adoptati, plecand acasa in bratele noilor prieteni bipezi.

Salonul de coafura si studiul foto au fost extrem de aglomerate, toti cateii si pisicile dorindu-si sa se relaxeze si apoi sa isi imortalizeze frumusetea pentru posteritate!

Vedeta internationala Oscar (un caine din Africa de Sud adoptat dintr-un adapost) a poposit in Orasul Animalelor in cadrul turneului mondial World Woof Tour si a desemnat-o pe catelusa Rita drept Oscarul Romaniei. Cine o va adopta pe Rita de la asociatia Gia va primi un trusou special “Oscarul lui Oscar”.

“Oraşul Animalelor” este un eveniment al asociatiei GIA – Group Initiative for Animals ajuns acum la cea de-a treia editie.

Va asteptam si la toamna sa ne vizitati!

Parteneri:

Nestle Purina, Romtelecom, Intervet, Romastru, Royal Canin, Animax, Romvac, Hills, Torox, Fundaţia Culturală Phoenix, Clinica Veterinară Armenească, Sofisticat, Editura For You, Muzeul Grigore Antipa, Little London School, Asociaţia “Bucureştiul meu drag”, La Fântâna, Saga Film, Crescatoria Inka.

Parteneri media:

Felicia, Lumea Femeilor, Port.ro, MediaAdvertising, Metropotam.ro, Sapte Seri, www.bucharest-guide.ro, efelicitare.ro, 121.ro, avantaje.ro, animalutze.com.

Bucuresti, 01.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *